Google 150 TL ilk sıralara çıkarma yalanı

150 TL karşılığında 1 yıl boyunca sitenizi Google’ da ilk sıralarda olmanızı sağlayabiliriz. Ürünleriniz içinde aramalarda ilk sıralarda yerini alacak. Bunu arayanlar uzun zamandır bu palavrayla işlerini yürütüyor. İstedikleri parayla her kelimede ön sırada olacaklarını taahhüt ediyorlarmış. Bende soranlara önemli rekabet kelimelerde neredeyse günlük bu ücretle ancak bir yerlere gelebileceklerini söylüyorum. Arayan numara 5537807670…

teknik destek

Uzun yıllardır kişisel web sitesi sahiplerini ve kurumsal şirket siteleriyle iletişime geçip Google’ de ilk sıraları vadeden bazı yalancılara dikkat etmeniz için hazırladığımız haberimize katkınızı bekliyoruz.

Google 150 TL ilk siralarda çikma yalani 2

150 TL ile 1 yıl Google ön sıralara çıkma garantisini verenler genelde işten hiç anlamayanları ikna ederek tezgahını kurmuş. Hatta sizi ikna etmek için sözleşme bile yapabileceklerinden bahsetmekteler. Bu sözleşme ya sahte ya da zarf niyetine atılmakta. Bir başka ihtimalde sözleşmede açık bir maddeyle daha sıkıntıya sokabilirler.

Arayanlar birde biz Google ile bir alakamız yok farklı yöntemlerle çalıştıklarını belirtebiliyorlar. Buradan da yırtmaya çalışıyorlar.

Dolandırıcılık yapıyorlar mı? Bir nevi evet. Reklamlar yayınlanıyor mu? Kısmı evet. Çok kısa bir süre yayında oluyor ve sonra çıkmayınca aradığınızda sürekli çıkmanız için aylık düzenli ödeme yapmanızı istiyorlar. Bu +905537807670 ve buna benzer aramalara dikkat!

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours