Instagram İngilizce oldu Türkçe yapma iPhone Android

Instagram İngilizce oldu Türkçe yapma sorunu mu yaşıyorsunuz? Instagram Türkçe yapmak için instagram dil ayarları nerede bilmiyor musunuz? Instagram Türkçe olmuyor hatası çoğunlukla instagram sunucuları kaynaklı veya instagram uygulaması güncelleme yapıldıktan sonra ingilizce oldu. Bu olasılık ve genel olasılık nedeniyle sizlere dil ayarları nasıl yapılır resimli anlatımımız ile yardımcı olmaya çalışacağız.

teknik destek

Instagram Türkçe yapma sorunu

Instagram dil yabancı oldu ise bunu ilk olarak denemek için sizin dışınızda bu sorunla karşılaşan var mı diye en az 2-3 kişiye sormanız gerekiyor. Bizim testlerimiz de bazı kullanıcılarda bu hatanın ortaya çıktığını gözlemledik. Özellikle Samsung kullanıcıların bazılarında. Sorun Android telefon kullanan bazı kişilerde görüldü. Huawei, LG, Asus Zenfone veya Xiaomi gibi diğer Android telefonlarda var mı net bilgiye sahip olmamakla birlikte büyük ihtimal Android’ in genelinde ve bazı telefonlarda ortaya çıkıyor.

Instagram İngilizce oldu sorunu için ilk telefonun kapatılıp açılması sonra dil ayarlarını kontrol etmeyi öneriyoruz. Bunun için iPhone telefondan instagram uygulamasına girip sizin için dil ayarlarını ingilizce olarak anlatacağız.

Instagram dil ayarları nasıl yapılır?

Instagram uygulamasına girip profili açınız. Yukarıdaki üç çizgiye tıklayıp yana geçin.

Açılacak yerde en alt kısımda “Settings” bölümüne giriyoruz.

Yeni bölümden “Account“ seçeneğine tıklayın.

Son adım “Language“ yazan yere girip burandan Türkiye Türkçe olanı seçip
Change” dokunun.

Instagram ingilizce oldu Turkce yapma iPhone Android 2
Instagram İngilizce oldu Türkçe yapma iPhone Android
Instagram ingilizce oldu Turkce yapma iPhone Android 3 1

Instagram dil ayarları nasıl yapılır?

Instagram dil ayarları sorunsuz yapıldıysa ve hala instagram ingilizce görünüyor ise gün içerisinde tekrar deneyin. Güncelleme aldıktan sonra oldu ise tekrar yeni bir yazılım çıkabilir.

Sorunun detaylarına https://www.andronova.net/instagram-musteri-hizmetleri/instagram-dil-ayarlari-nasil-yapilir-h2963.html ve https://www.applefoni.com/instagram-ingilizce-oldu-turkce-yapma

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours