WhatsApp aynı anda kaç kişi görüntülü görüşebilir

Hayatımızda vazgeçilmez uygulamaların başında yer alan bu uygulamanın şimdilik ön planda olan eksikliği toplu aramalarda görüşme sayısı. Kısıtlı sayıda kişinin aynı anda arama yaptığı ve bu sebepten dolayı görüşmelerde alternatifler kullanıldığını belirtelim.

teknik destek

Çok uzun yıllar önce merakla beklenen görüntülü konuşma yeniliği çok geç gelmişti. O dönemlerde daha popüler uygulamalardan yararlanılıyordu. Uygulama satıldıktan sonra kademeli olarak yenilikler uzun test dönemlerinden geçti. Ha bugün ha yarın diye diye sıcak bir gündem hep hazırda bekledi.

Whatsapp görüntülü arama aynı anda kaç kişi yapabilir ?

Şimdilik dört ama uzun bir zaman önce başlatılan bir çalışmada 32 olacağı söylendi. Yani o kadar uzun oldu ki unuttuk. Diğer uygulamalar çok daha fazla kişiyle görüştürürken bu uygulamanın neden bu kadar az sayıda kişi ile görüştürüyor anlamıyoruz.

Belki daha iyisini yapana kadar yenisinin gerekli yazılımı ve alt yapısı oluşturuluyor olabilir. Malum çok sayıda kullanım daha fazla tüketim demek.

  • Aramayı başlatmanız için bir kullanıcının sohbet alını açın
  • Üst bölümden görüntülü görüşmenin simgesine tıklayın
  • Sizden hariç üç kişi daha aramaya ekleyin
  • Bunun için yukarıdaki artı işaretine dokunulması gerekiyor

Görüntülü görüşme başlamıyor

Arama sırasında çok bekliyor veya görüntülerde sorun olabiliyor. Bağlantıya ve cihazlara göre ses sorunları da çıkabiliyor.

  • İnternet hızı düşük ise
  • Kullanılan telefonlar donanım açısından yetersiz ise ya da düşük
  • Yoğun bir kullanım zamanı ise
  • Kamerada yazılım sıkıntısı çıkabilir
  • Görüşmeden önce kamera bir yerde kullanılıyor ve başlattığınızda siyah ekranda kalabilir
  • Görüşme sırasında telefona bir arama gelirse görüntülü görüşmede ses ve görüntü gelmiyor sorunları çıkabilir. Ya da ses az geliyor diyebilirsiniz

Sorunu yaşayan kişi farklı bir uygulamadan da denemesini öneriyoruz. Bazıları güçlü cihaz gereksinimi isteyebiliyor.

Geniş açıklamaya bu https://www.andronova.net/whatsapp/whatsapp-goruntulu-arama-ayni-anda-kac-kisi-yapabilir-h3942.html bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Aramada sayısında telefon faktörü bulunmamakta. Samsung olması veya Huawei olması fark etmiyor. Ama sistem olarak daha rahat çalışan iPhone olabiliyor. Bu modellerde ise FaceTime çoklu aramada ön planda diyebiliriz.

whatsapp ayni anda konusma
WhatsApp aynı anda kaç kişi görüntülü görüşebilir
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours