Facebook destek hattı ile iletişime geçme

Sosyal uygulamalara yönelik sorunlarda yardım almanız için bir numara var mı? Facebook destek hattı şeklinde Türkiye içerisinde resmi bir hizmet bulunmamakta. Lakin danışmanlık alacağınız bir numara var.

teknik destek

Zaman zaman sosyal hesaplarda çıkan sorunlara yönelik ne gibi adımlar atılması gerektiğinden bahsettiğimiz makaleler oluyor. Bir çoğu zamanında yaşanan sorunlara yönelik yapılan işlemlerden ibarettir. İçerikte iki türlü çözüme doğru atılacak adımlardan bahsediyoruz.

İlk önce yapmak istediğimiz şeylerin olumlu olumsuz yanlarını araştırmamız gerekiyor. Her zaman kullanıcı yaşadığı şeyi çözmek için Google’ dan ve formlardan yararlanır. Lakin paylaşım yapılan şeylerin eski olması, doğruluğundan şüphe edilir olması ve zamanla değişime gidilen durumlar olmasından dolayı her zaman güncel paylaşımlar tercih edilmeli. Tabi içeriklerde iletişime geçmeniz için bağlantılar paylaşılıyor ise, URL bilgilerinde sorun olmadığından eminseniz kesinlikle başvuru yapmanızı öneriyoruz. Hatta birden fazla benzeri şeylerin yer aldığı bağlantı tiplerinden de yararlanılmalı.

Facebook destek hatti 1
Facebook destek hattı ile iletişime geçme

Facebook destek hattı kanalları

Farklı web sitelerimizde form doldurmaya yönelik bağlantıları paylaştık. Bunların bir kısmı zamanlar kaldırılmış olsa dahi hala bir çoğu çalışmakta.

URL bağlantılarından bazıları

www.facebook.com/help/283100488694834?helpref=contact_forms

www.facebook.com/help/contact/485974059259751

www.facebook.com/help/contact/295309487309948

www.facebook.com/help/contact/564493676910603

Facebook bilinen e-posta bilgileri

Facebook mail adresi bağlantılarından bir kısmı normal kullanımlarında geçerli değil. Yasal durumlarla alakalı özel bağlantılarında yer aldığın belirtelim. Her bağlantı her şey için kullanılmamakta.

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Facebook destek hatti 2
Facebook iletişim hattı

Facebook kullanım sorunlarında yapacaklarınız

Sosyal medya hesaplarını dışında birde cihaz kullanımlarına yönelik sorunlar yaşandığı oluyor. Başlığımızda genel bilgilendirme amaçlı hazırlanmış ve devamında olası çözümlerden bahsediyoruz.

Facebook uygulamasında çıkan sorunlarda uygulanacaklar

Uygulamaya güncelleme geldikten sonra sorun çıkan kullanıcıların yapacağı en iyi şey yapılan güncelleme geri alınması mümkünde evet geri alalım. Ya da eskisine dönelim. Geliştiriciler bazen çıkardığı sürümlerde cihaz uyumsuzluğuna yol açarlar. Bu bazen bazı modellerde yaşandığından tam olup olmadığı belli olmaz.

  • Telefondan uygulama önbelleği temizlenip denensin.
  • Açık olan tüm oturumlardan çıkış yapın.
  • Cihazın test edilmesi için öneriler. Hesabın farklı bir cihazda denenmesi gerekiyor.
  • Uygulamanın yeni sürümü varsa kullanın. Yeni ise bu seferde kaldırın ve eski olan bir sürüm kurun.

Hesabınızla alakalı durumlarda denemek adına yapılacaklar

Bu yazacaklarımız net çözüm sağlayacak gibi bir iddiada bulunmuyoruz. Lakin uygulamalara ve hesaplara yönelik işlemler eskiden beri devam etmekte.

  • Oturumunuzu kapatıp tekrardan giriş yapın.
  • Şifrenin sıfırlanması ile giriş denemesi yapılsın.
  • Hesabınıza erişim verdiğiniz uygulamalar ve web sitelerin bağlantılarını kesin. Tabi ne neye yarıyor araştırıp yapın. Sonra sizin için önemli bir bağlantıyı kaybetmekle karşı karşıya kalırsınız.
  • Şüpheli denilen bir durumla karşılaşanlar bu şekilde bir şeye maruz kalırlar. Örnek üst üste süreli şifre yanlışlığı yapanlar.

Talep formu doldurduğumda ne zaman dönüş yaparlar

Öneri bağlantılarımızın dışında Facebook’ un Yardım sayfasına ekli bir çok form bağlantısını bulacaksınız. Bunların tümünde mantık aynı şekilde ilerlemekte. Sorununuzla alakalı doğru bağlantıyı seçersiniz, talebinizi anlaşılır bir dil ile girersiniz ve bir iki hafta içerisinde size dönüş yapılır. Yapılmayanların tekrardan form doldurması gerekmekte.

Facebook destek hattı iletişim bilgilerinde yer alan bağlantılar zamanla kaldırıldığından dolayı geçeriz bağlantıya dönüştükleri oluyor. İçeriğimiz zamanla tekrardan güncellenecektir.

Öneri içerik: Facebook kod telefona gelmiyor

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours