Silinen verileri geri alma Android iPhone

Silinen Whatsapp, mesajları, videoları, fotoğrafları, rehberi ve dosyaları geri alma iPhone ve Android telefonda mümkün mü?

teknik destek

Akıllı cihaz kullanımında cihaz içerisine kaydedilmiş olan verilerin silinmesi daha sonrasında bu verilere ihtiyaç duyulması sonucunda da geri alınması isteği doğurur. Kullanıcıların silinen verileri geri alma android iphone cihazlar için gerçekleştirebileceği birçok farklı adım bulunur.

Silinen verileri geri alma Android iPhone 1

Android silinen verileri geri alma

Android cihaz kullanan kişilerin cihazlarında silinen verileri geri alabilmek için kullanabileceği uygulamalardan bir tanesi 7-Data Recovery uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde cihazdan silinmiş olan resim, sms, video, uygulama ve rehber gibi etmenlerin geri döndürülmesi mümkün olur.

Uygulama cihaza indirildikten sonra “Android Kurtar” butonuna basılması ve cihazın geri yüklenme işleminin beklenmesi gerekir. Dosyalar klasörünün içerisinde yer alan RAW alt klasörünün içerisinde silinmiş olan bütün verilerin yedeklendiği görülür.

iPhone silinen verileri geri alma

iPhone kullanan kişiler adına cihazlarında silinmiş olan verilerin geri alınabilmesi için kullanabilecekleri uygulamalardan bir tanesi iMyFone D-Back iPhone Data Recovery adındaki uygulamadır. İlk etapta ücretsiz deneme sürümü ile birlikte gelen bu uygulama iPhone, iPod ve iPad gibi cihazlarda yer alan silinmiş verilerin geri alınmasını sağlar.

Whatsapp mesajları, resimler, videolar, rehber, takvim, Safari, arama geçmişi, notlar gibi birçok verinin geri döndürülebilmesi için iPhone cihazına bu uygulamanın yüklenmesi ve uygulamanın belirttiği adımların tek tek takip edilerek izin verilmesi ile silinmiş verilerin geri geldiği görülür.

Hem iOS iPhone hemde Android telefonlarda silinen verilerin üzerine veri gelmezse kurtarılma imkanı var. Alternatif olarak her iki işletim sistemi için “FoneLab” programı kullanılabilir.

Android veri kurtarma ve iPhone veri kurtarma programlarının genelinde ücretli sürümler yani tam sürümler iş yapmakta!

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours