Android Samsung rehber yedekleme

Telefonda rehberdeki kişilerin yedeği nasıl alınır? Kullandığınız android işletim sistemli bir telefon yerine başka bir telefon kullanacaksınız ya da Android işletim sistemli cep telefonunuzu servise göndereceksiniz rehberin yedeğini en kısa şekilde nasıl alabilirsiniz.

teknik destek

Bu yazımızda size Android işletim sistemli Samsung Galaksi Note ve tüm serileri ve Samsung Galaksi s3 ve 4 serilerindeki cihazların rehberinin yedeklenmesi konusunda yardımcı olacağız.

Samsung rehber yedek alma

İşlemlere başlamak için öncelikle telefonunuzun rehber menüsüne giriş yapalım. Daha sonra ekranın sol alt köşesinde bulunan seçenekler tuşuna basalım. Daha sonra açılan sayfada ise “içe aktar/dışa aktar” yazan seçeneği seçelim yada tıklayalım.

Sonraki aşamada ise rehberin yedeğini sim kartınıza yedeklemek istiyorsanız “sim karta aktar” yazan seçeneğe tıklayalım. Rehberinizi bilgisayarınıza yedeklemek istiyorsanız “usb belleğine dışa aktar” yazan seçeneği seçelim

Android Samsung rehber yedeklemeSamsung rehber yedekleme

Son olarak rehber yedekleme işlemini sim kartınıza yapacaksanız işlem tamamlanmış olacaktır. Bir süre aktarım işlemi yapılır ve numaralarınız sim kartınıza yüklenir (250 adet numara sim karta yüklenebilir. 250 den sonraki numaralar yedeklenmez ve silinir). Rehber yedekleme işlemini bilgisayarınıza yapacaksanız aşağıdaki ekran gelecektir. Bu ekranda “tamam” butonu ile yedeklemeyi onayladığınızda yedekleme işlemi tamamlanır.

Android işletim sistemli cihazınızı usb kablosu ile bilgisayarınıza bağladığınızda “rehber.vcf” yazan dosya sizin rehberinizin yedediğidir. Bu dosyayı bilgisayarınıza taşır yada kopyalarsanız android işletim sistemli cihazınızın yedeğini bilgisayarınıza almış olursunuz.

Bilgisayardan cep telefonuna yüklemek için de aynı işlemlerin tersini yaparsanız herhangi bir sorun yaşamadan rehberin yedeğini yada geri yüklenmesini yapabilirsiniz.

Android rehber yedek alma

Rehber yedekleme uygulaması olarak’ ta Süper Yedekleme, MCBackup – My Contacts ve operetör Vodafone, Türk Telekom – Avea, Turkcell – lifebox üzerinden yedek alabilirsiniz.

Android telefonlarda rehber yedekleme, fotoğrafları, videoları, oyunları, Whatsapp, mesajları ve dosyaların yedeğini Google Drive ile alabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours