Apple kimliği işlemleri

Apple kimliği ile ilgili işlemler! iPhone kullanıcıları için Apple kimliği işlemleri önem arz etmekte. Bununla ilgili kısa bir bilgilendirmeye yer verdik.

teknik destek

Apple, güvenlik prosedürlerini en üst düzeyde tutan ve teknolojik gelişmeleri şirket içerisinde barındıran bir hizmet politikası gerçekleştirmektedir. Bu yüzden Apple kimliği alındıktan ve cihaz kullanılmaya başlandıktan sonra, Apple servislerine giriş yapmak için gereken hesaplarda bu bilgilerin kullanılması önemlidir.

Kimliğin ve giriş bilgilerinin unutulması durumunda ise yapılacak belirli kontrol işlemleri vardır. Bu sayede erişim kazanmak için parola sıfırlamak veya başka işlemler takip edilebilir. Apple kimliğinin bilgilerini kontrol etmek için öncelikle giriş yapılıp yapılmadığının kontrol edilmesi gerekir.

Apple kimligi islemleri 2
Apple kimliği işlemleri

iTunes ve App Store

Ayarlara girdikten sonra iTunes ve App Store ile birlikte işlem yapmak gerekmektedir. iOS 10.2 ve daha sonraki sürümlerde ise ayarlardan sonra isim kısmına ulaşmak mümkün değildir. Ayarlardan sonra hesaplar ve parolalara girmek gerekir. Bunun yanında 10.3 sürümünden önce ise ayarlardan mail ve takvimler kısmına dokunmak yeterli olacaktır. Ayarlardan mesajlar ve gönder kısmına dokunmak, aynı zamanda etkin bir şekilde iPhone bul servisinin kullanılmasını da sağlayacaktır.

Mac bilgisayarlarda

Apple menüsünden sistem tercihlerine girmek ve iCloud hesabından işlem yapmak yeterli olacaktır. Ayrıca hesabımı görüntüle seçeneği ve e- posta işlemlerini kontrol etmek de önemlidir.

Mesajlar ve FaceTime kısmından tercihlerin seçilerek doğru bir şekilde işlemlerin sürdürülmesi gerekir. Aynı zamanda Apple TV’de de aynı şekilde işlem yapmak gerekecek ve bu sayede kimlik kontrol edilmiş olacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours