Galaxy S6 ve Edge desen kilidini kırma Hard Reset

Samsung‘ un Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge telefonda unutulan model açılış ekran desen kilidini kırmak için Hard reset adımları ile cihaz sıfırlanıp kilit açılabilir. Ama telefonun kendi hafızasında bulunan her şey silinecektir.

teknik destek

Telefon şarj durumu %50 olarak önerilse de daha düşük seviyelerde bile hard reset işlemi yapılmıştır.

Desen kilidini açma: Galaxy S6 kapalı konumda Ses açma tuşu + Menü tuşu ve Güç tuşlarına aktardığım sıralama ile basılı tutunuz. Android logosu geldiğinde parmaklarınızı tuşlardan çekiniz.

Ekrana bulunan “Wipa data Factory reset” yazısının üstüne ses tuşları ile gelip Güç tuşuna bir kez basıp çekiniz. Gelen seçenekte “Yes delete all user data” yazısınında üstüne gelip “Güç” tuşuna basıp çekiniz. “Reboot System Now” yazısına gelip güç tuşuna basıp çekiniz.

Galaxy S6 ve Edge desen kilidini kırma Hard Reset

Galaxy S6 Edge Hard Reset

Hard reset adımları ile Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cep telefonlarını gelişmiş fabrika ayarlarına çevirme ve döndürme işlemi yapılmış olacak. Yani ilk aldığınız güne dönecek.

Telefon içerisinde önemli verileriniz varsa cihazın yedeğini almanız önerilir. Hard reset işleminde bazen telefon adımlarda kalabiliyor bataryayı çıkarmak ya da güç tuşuna 1 dk kadar basılı tutmak gerekebiliyor. Cihaz açıldığında 4-5 dk bekleyiniz olmazsa kapatıp yeniden hard reset atınız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours