Galaxy S8 Android 8.0 sürümü geliyor

Samsung’ tan Galaxy S8′ e Android 8.0 güncellemesi! Akıllı telefon markaları sırayla Android 8.0 işletim sitemine geçebilmek için çalışmalara başladılar. Sony firmasının ilk olarak geçmesiyle aslına bakarsanız bir prestij kazandı. Ardından Nokia firması Nokia 8 modeli için Android 8.0 beta sürümünü yayınladı. Bu gelişmelerden sonra pazarın lideri Samsung sessiz kalamazdı. Samsung Android 8.0 Beta sürümünü yayınladı.

Samsung Galaxy S8 Android 8.0

Samsung Galaxy S8 Android 8.0 sürümü geliyor

teknik destek

 

Sony, Nokia gibi markalardan sonra şimdide Samsung Android 8.0 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Mobil sektöründe pastadan pay alabilecek potansiyele sahip bu iki markadan sonra Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefon kullanıcıların da Android 8.0 beklentisi oluşmaya başladı. Bu beklentileri gören Samsung firması Galaxy S8 Oreo beta güncellemesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Samsung Amerika’da yapacağı çalışmalar sonucunda Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için Android Oreo sürümünü sunaya hazırlanıyor. Android 8.0 güncellemesi ilk aşamada T-Mobile ve Sprint GSM hatlarını kullananlara verilecek.

Yayınlanacak beta sürümde Android 8.0 ile gelen bütün yeniliklerin yer alacağı ayrıca Galaxy S8 ve Galalxy S8 Plus modelleri için yeni arayüz oluşturulacağı gelen haberle içerisinde yer almaktadır. 31 Ekim gibi kısa bir süre içerisinde yayınlanacak olan beta sürümden sonra stabil çalışan android 8 sürümü 2018 yılının başında telefonlara yüklenebilecek.

Ülkemiz için ise herhangi bir beta güncellemesi bulunmamaktadır. Fakat 2018 yılının başında gelecek olan Android 8.0 güncellemesi büyük bir ihtimalle ülkemiz içinde yayınlanacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours