Galaxy S9 hızlı işlemci ile gelecek

Galaxy S9, Snapdragon 845 ile Quick Charge 4+ teknolojisi ile gelebilir. 

teknik destek

Samsung akıllı telefon sektöründe en çok kullanılan telefon markası özelliğini korumaya devam ediyor. Firma 2017 yılında çıkarmış olduğu telefon modelleri ile en çok satılanlar listesinde en önde yer almaktadır. Özellikle amiral gemileri olan Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerinin satışına baktığımızda bir çok kullanıcının   bu modelleri memnuniyetle kullandıklarını görmekteyiz.

Galaxy S9 hızlı işlemci ile gelecek

Galaxy S9 hızlı işlemci ile gelecek

Firma bu yılki amiral gemilerini çıkardıktan sonra şimdide gelecek yıl piyasaya çıkaracağı telefon modelleri için çalışmalara başladı. Özellikle Galaxy S9 modeli için  Samsung özel bir çalışma sergileyeceği uzmanlar tarafından beklenilmektedir.

Qualcomm firması tarafından Huawai’de yapılan etkinlikte Snapdragon 845 ile birlikte Quick Charge 4+ teknolojisini bizlerle tanıştırdı. Bu tanıtımdan sonra yeni teknolojinin ilk olarak hangi telefon modellerinde kullanılacağı ve nasıl bir performans sağlayacağı merakla beklenilmektedir.

Fakat uzmanlar bu işlemcinin her zaman olduğu gibi ilk olarak Samsung Galaxy S9 modelinde kullanılacağı tahmin etmektedirler. Galaxy S9 modeli Snapdragon 845 ile  birlikte gelecek olan Quick Charge 4+  teknolojisi ile yüksek performans sağlayacağı şimdiden tahmin ediliyor.

Samsung, daha öncede yaptığı gibi son amiral gemisini de  Exynos ve Snapdragon olmak üzere iki farklı işlemci seçeneği ile piyasaya çıkacak. Bu telefon modellerinden Snapdragon 845 işlemcisine sahip olan modeli yüksek performans sağlayacaktır.  Fakat firmanın diğer işlemcisinde oluşacak olan hız farkını nasıl kapatacağı ise merek ile beklenilmektedir. Fakat firmanın bu durumu bir şekilde çözeceği kesin gibi. Çünkü iki model arasında bu tarz bir hız farkının oluşmasını firma istemeyecektir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours