Galaxy S9 için yeni işlemci

Galaxy S9 fiyatı ne kadar olur? Samsung 2017 yılında amiral gemilerini kullanıcıları ile buluşturarak 2018 yılında çıkaracağı amiral gemilerinin çalışmalarına başladı. Şuana kadar Samsung dahil bir çok firmanın amiral gemisi ile ilgili bazı haberler internete sızmaya başladı. Samsung firmasının da ilk çıkaracağı ve şubat ayında tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S9 hakkında bir çok bilgi şimdiden internete sızmaya başladı. Peki sızan bu bilgiler nelerdir ?

teknik destek

Galaxy S9 hangi işlemci ile geliyor?

Galaxy S modellerinde firmanın eskiden beri gelen bir adeti bulunmaktadır. Samsung ilk amiral gemisi S için her zaman iki farklı işlemci kullanmaktadır. Firma  özellikle Çin ve Amerika için başka bir işlemci  diğer ülkeler için ise farklı bir işlemci kullanmaktadır. Daha önce internete sızan bilgilere baktığımızda Samsung firmasının Amerika ve Çin’de satacağı Galaxy S9’lar için Snapdragon kullanacağını öğrenmiştik. Aralık ayı başında Qualcomm tarafından geliştirilen bu işlemci ilk olarak Samsung tarafından Galaxy S9’da kullanılacak. Peki dünya sadece Çin ve Amerika’dan ibaret olmadığına öre diğer büyük pastada hangi işlemciyi Samsung kullanacak.

Firma resmi twitter hesabından paylaştığı bir resim ile bu sorunun cevabını 4 Ocak 2018 ‘de vereceğini duyurdu. Buda demek oluyorki Samsung’un yeni nesil işlemcisi Exynos’un yeni  modelinin 4 Ocakta duyurulacaktır. Firma birazdan sizlerle de paylaşacağımız tweetinde bu işlemci için bazı ön bilgiler vererek meraklılarını 4 Ocak tarihine hazırlamaktadır.

Galaxy S9 için yeni işlemci

“Samsung Exynos@SamsungExynos

Bir bileşenin ötesine geçen #TheNextExynos’u keşfedin. Bizi izlemeye devam edin.”

Şuan itibariyle bu işlemcinin yeni ismi tam bilinmese de uzmanlar tarafından bir tahmin yürütülmektedir. Geçen yıl çıkarılan modelin bir üst versiyonu olacak şekilde Exynos 9810 olacağı tahmin ediliyor. Fakat bu bilgi 4 ocak tarihine kadar tam bilinemeyecektir. Bakalım ne gibi yenilikler bizi bu tanıtım gününde beklemektedir.

Galaxy S9 fiyatı kaç TL olacak?

Samsung’ un Galaxy S8 ön sipariş fiyatı 4399 TL ve Plus’ ın ise 4999 TL olarak çıkmıştı. Şu an fiyatları 3150 – 4000 arası.

Türkiye Galaxy S9 fiyatı sizce ne kadar olacak?

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours