Galaxy S9 Plus render görüntüleri internete sızdı

Samsung 2017 yılında başarılı bir satış grafiği yakaladıktan sonra şimdiden gelecek yılın çalışmalarına başladı. Firmanın 2018 yılında piyasaya çıkaracağı telefon modellerinden biri olan Galaxy S9 Plus modeline ait render görüntüleri internette yayınlandı. Yayınlanan render görüntülerine baktığımızda telefonun tasarımı ile ilgi detaylara ulaşabilmekteyiz.

teknik destek

2018 yılının en çok beklenilen telefonlarından biri olan Galaxy S9 modeli ile ilgili daha yıl değişmeden render görüntüleri internette yayınlanmaya başladı. Bu paylaşımları daha önce telefon sızıntılarından tanıdığımız OnLeaks tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan detaylara baktığımızda telefon ile ilgili çok net bilgilere ulaşabilmekteyiz.

Galaxy S9 Plus özellikleri belli mi?

Gelecek yıl çıkacak olan Galaxy S9 Plus modeli bu yıl piyasaya sürülen Galaxy S8 Plus modelinden 0.1 inç daha küçük olacak. Sızan görüntüler eğer doğru ise telefon ekranına 6.1 inç büyüklüğünde olacak. Genel olarak telefon boyutları ise 157.7 x 73.8 x 8.5 mm olması tahmin ediliyor.

Boy olarak daha önceki modelinden kısa olacağı beklenilen telefonun kalınlık olarak ise 0.4 mm daha kalın olaması bekleniyor. Galaxy S8 Plus modelinin genel boyutlarına baktığımızda ise 159.5 x 73.4 x 8.1 mm ölçülerine sahip olduğunu görüyoruz. Telefon kalınlık değerleri bu boyutlara baktığımızda net olarak ortaya çıkmaktadır. Bu kalınlığın pil kalınlığı olacağı uzmanlar tarafından tahmin edilmektedir.

Telefonda ayrıca dikkatimizi çeken detay ise kulaklık girişi. iPhone telefonlarında 7. seriden bu yana 3.5 mm kulaklık girişi kaldırılırken Galaxy S9 Plus modelinde halen var olduğu görünmektedir.

Bu bilgilerden sonra telefona ait render görüntülerini sizlerle paylaşalım.

Galaxy S9 Plus render resimleri

Galaxy S9 Plus render resimleri

1

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours