Google Pixel 2 İçin Oled Ekran

Google firmasının Nexus markası ile yollarını ayırmıştı ve yeni model Pixel 2 için de Lg markasıyla anlaştığı iddia ediliyor. Anlaşmanın kavisli Oled ekran için yapıldığı da söyleniyor.

teknik destek

Nexus markasıyla yollarını ayırdıktan sonra yeni bir arayışa giren Google firması yaşadığı hezimeten sonra HTC firması ile de Pixel modellerinde sıkıntı yaşadı. Google Pixel modelleri çeştili bağlantı problemleri yaşadı. Ayrıca telefonların resmi olarak satışa sunulamadığı ülkelerde uygulanan yüksek fiyat politikasından dolayı kötü satış rakamlarına ulaşıldı. ABD’ de operatörler Pixel modelleri için sipariş alımlarını durdurma kararı aldı. Google firmasının da Pixel 2 modeli için çeşitli değişikliklerle piyasaya süreceği iddia ediliyor.
pixel2 1
Kavisli Oled Ekran

Basına da yansıyan haberlere göre Google firması Pixel modeli için kullanacağı kavisli Oled ekran üretimine karşılık LG firmasına çok yüklü bir ödeme teklif etti. LG firmasının da Google şirketinin teklifini düşündüğü belirtiliyor. Uzman görüşlerine göre teklif edilen miktar bu üretimi rahatça karşılar. Hatta bu üretim hatının daha da genişleyebileceği de belirtiliyor.

LG firmasının kavisli ekran üretimini Apple Watch için yapmakta ve akıllı telefonlar için üretim yapıp yapamayacağı ise heniz net olmamakta olduğu belirtiliyor. Kavisli ekran üretimi için ilk adım Apple firmasından gelmişti. Google firması büyük bir atılım yapmak için girişimde bulunmuş ve yanıt bekliyor.

Kavisli ekran akıllı telefonların önümüzdeki yıllarda piyasaya damga vurması bekleniyor. Bu konuda ilk atılımı Apple firmasını çoktan yaptığı biliniyor. Sektörün gerisinde kalmamak için diğer markaların da bu tarz telefon üretimine geçmesi bekleniyor. Google firması da Pixel 2 modeli için ilk görüşmeleri LG firması ile yapmış ve konu hakkında cevap bekliyor. Önümüzdeki aylarda konu hakkında daha net bilgilerin gelmesi bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours