Google Pixel 2’nin Görüntüsü Sızdırıldı

Dünya’nın 1 numaralı arama motoru Google, teknoloji ve internet alanında faaliyet göstermeye devam ediyor. Sadece bir arama motoru olmanın ötesine geçmek isteyen Google, akıllı telefon pazarından tutun da otomobil teknolojisine; günlük ihtiyaçlardan savunma teknolojisine değin onlarca alanda “dev” bir aktör olma arayışında.

teknik destek

Google akıllı telefon pazarında da önemli bir aktör olduğunu kanıtlamak adına, Google Pixel akıllı telefonlarını bir biri ardında tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Son amiral gemisi ise Google Pixel 2.

maxresdefault

2017’de piyasaya sunulması düşünülen Google Pixel 2’ye ait olduğu düşünülen birkaç fotoğraf medyaya servis edildi. Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere, yeni akıllı telefon daha kavisli özelliği ile dikkat çekmektedir. Yine tekli kamera tercih edilen telefonda 2 LED flaş mevcut. Bu flaşların biri kamera diğeri ise fener özelliği için tasarlanmış. Flaşların altında otofocus özelliği göze çarpsa da bu net seçilememektedir.

3.5 mm’lik kulaklık girişi olduğu görülen telefonun, ön tarafında ise stereo hoparlör göze çarpmaktadır. Yine sızdırılan görüntüler incelendiğinde, daha parlak ve daha şık bir tasarımla sunulacak olan Google Pixel 2’in daha fazla çözünürlükle karşımıza çıkacağı anlaşılmaktadır.

Siyah renkli olarak medyaya sızdırılan Google Pixel 2 akıllı telefonun, tahminlere göre mavi, beyaz ve pembe renkli olarak tüketicilerin karşısına çıkacağı düşünülmektedir. Fiyatı ve diğer özelliklerini, öğrenir öğrenmez bu sayfada sizlerle paylaşmış olacağız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours