Huawei 2017 satışları 100 milyonu gördü

Huawei markası dünya pazarında kendine yer edinmeye devam ediyor. Huawei bir çok telefon modeli ile bugüne kadar bilinen bir çok markanın önünde yer almaktadır. 2016 yılında Huawei, mobil sektörde 140 milyon satışla üçüncü sırada yer almıştı. bu yıl ise firma şimdiden 100 milyonu gördü.

teknik destek

Huawei 2017 satışı

Huawei 2017 satışları 100 milyonu gördü

2017 yılı Huawei firması adına çok fazla umut edici olduğunu söyleyebiliriz. Firma 2017 yılını 9 aylık döneminde 100 milyon akıllı telefon satışı başarmış durumdadır. bu rakamları gören Huawei firması satışlardan memnun olmuş gibi.

Firmanın geçen yıllardaki yaptığı satışlara baktığımızda her yıl %19’luk bir artış yaptığını görmekteyiz. Bu yüzdeliklere baktığımızda 2016 yılındaki 140 milyonluk satışların bu yıl içerisinde aşma ihtimali oldukça yüksek görünmektedir. Satışların artmasıyla birlikte firmanın kar oranında da büyük artışlar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ocaktan Eylül ayına kadar firmanın gelirlerinin %30 arttığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu satışlara ek olarak firma orta ve üst seviye modellerini tanıtarak tüketicilerin alımlarını cezbetmek istemektedir. Yaptığı çalışmalar ile ve 10 bin gibi yüksek çalışan sayısıyla fazla tüketici kazanmayı hedefleyen firma daha fazla satış yaparak listelerde üst sıralarda yer almak istemektedir.

Bu yıl çıkardığı telefon modelleri ile en fazla satış yapan firma listesinde  ikinci sırada yer almayı başardı. Bu yıl içerisinde Haziran ve Temmuz aylarında Apple gibi büyük bir firmayı geride bıraktı. Tabiki bu durumun ortaya çıkmasında iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin daha çıkmamış olmasından kaynaklanmaktadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours