iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye’ de satışa çıktı

iPhone 8 Türkiye satışı başladı. iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar? Apple firmasının amiral gemisi iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri 12 Eylül tarihinde tanıtılmıştı. Tanıtımını yapılan modeller sonunda ülkemizde satışa sunuldu. Daha önce Türkiye fiyatları açıklanan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri iPhone X modeli hariç 20 Ekim tarihi itibariyle Apple mağazalarında ve teknoloji siteleri üzerinden satın alınabilecek. Ülkemizdeki kullanıcıların merakla bekledikleri gün gelip çattı. Artık kullanıcılar yeni bir iPhone sahibi olabilirler.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye satışı

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye' de satışa çıktı

teknik destek

Ülkemizde satışı yapılan iPhone modelleri sadece Apple mağazaları ile sınırlı kalmamaktadır. Ayrıca Kullandığınız GSM hattı üzerinden veya online alışveriş siteleri üzerinden de rahatlıkla iPhone modelleri alınabilmektedir. Apple firmasının internet sitesi üzerinde alışveriş yaptığınızda Apple ücretsiz kargo ile ürünü sizlere 1 veya 3 gün içerisinde teslim etmektedir. Ayrıca iPhone modellerini Apple firmasının sitesi üzerinden ön sipariş yapabilmektesiniz.

Önceden yaptığınız sipariş sayesinde hiç beklemeden stok sorunu yaşamadan mağazaya gittiğinizde ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Ön sipariş sistemini kullanmak isteyen kullanıcıların iCloud hesapları ile siteme girmeleri gerekmektedir.

İnternet üzerinden ön sipariş işleminin Türkiye’de bulunan iki Apple mağazası üzerinden de yapılabildiği ve stok durumlarının satışa müsait olduğu sisteme girdiğinizde görülebilmektedir.

iPhone 8 modellerinden herhangi birinin satın alma işlemlerini yapmadan önce bu telefon modellerini iyice incelemenizi tavsiye ederiz. Beklentilerinizi hangi modelin karşılayacağını belirleyebileceğiniz gibi bu modele geçiş yapmanız mantıklı mıdır sorusununda cevabını almış olacaksınız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours