iPhone ısınma nedeni

iPhone telefonda ısınma sorunu! iPhone cihazlarının ısınmasında birçok sebep olabilir. Bu durum bazı doğal nedenlerden meydana gelebileceği gibi bir donanım probleminden de ortaya çıkabilir.

teknik destek

iPhone cihazların ısınmasıyla birlikte batarya sorunları da beraberinde gelmektedir. Aynı zamanda cep telefonunuza zarar verebildiği gibi hafızasına zarar verebilir. Bu sebeple ısınma nedenlerini iyice bilmeli ve çözüm sağlamalısınız.

iPhone ısınma nedenleri: iPhone cihazları aşırı güneşte maruz kaldıysa, devamlı bataryada kalıyor ve oyunlar yüklüyse ısınma sorunları ortaya çıkabilir. Telefonu yormak ve birden fazla gereksiz program indirmek telefonun ısınmasına neden olur.

screenshot.18868985

iPhone ısınma sorunu nasıl çözülür?

iPhone cihazları ısınma sorunlarına maruz kaldığı zaman birçok problemi de beraberinde getirir. Eğer çözüm sağlanmazsa batarya almaz, kasılmalar meydana gelir ve telefonun ekranı kararabilir. Bu sebeple ısınma sorunlarına kısa zamanda çözüm bulunmalıdır. İlk öncelikle gereksiz dosyaları telefondan kaldırmalısınız. Gereksiz programlar iPhone’un aşırı ısınmasına neden olur. Ayrıca, telefonun bataryası dolduktan sonra mutlaka çıkarmalı ve uzun süre şarj etmemelisiniz. Sürekli şarj etmek cep telefona zarar verir ve ısınmasına sebep olur.

Yan sanayi şarj cihazlarından uzak durun. Ve telefonla görüşürken cihazı şarj etmeyin.

Isınma sorunu çözülmezse ne yapılmalıdır?

Yukarıdaki bilgilere rağmen iPhone’un ısınma sorunları sürekli devam ediyorsa cihazınızı mutlaka yapılandırmalısınız. iPhone’un ayarlar bölümünden cihazı resetleyebilirsiniz. Bu sayede cihazın içerisinde bulunan tüm gereksiz dosyalar ve uygulamalar otomatik olarak silinecektir. Cihazı resetledikten sonra uygulamalar ve dosyalar tamamen kaldırılacaktır. Ancak bu silinenlerin arasında gereksiz dosyalar ve virüslerde gidecektir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours