iPhone X’ in fiyatı açıklandı

Apple firması tarafından 10. yılına özel olarak üretilen iPhone X modeli çerçevesiz ekran ve bir çok özelliliği ile mobil sektörde zirve konuma gelmiş durumdadır. Şuan itibariyle akıllı telefon merakı olan her kullanıcı Apple firmasının bu yeni telefon modelini merakla beklemektedir.

iPhone X Türkiye fiyatı açıklandı

iPhone X’ in fiyatı açıklandı

teknik destek

Ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları da doğal olarak iPhone X modelinin hangi fiyat aralığında satılacağını merakla beklemektedirler. iPhone X modelinin satışı ile ilgili ilk fiyat açıklamasını teknoloji mağaza zinciri olan bir mağazamız açıklamıştı.

Daha sonra çok fazla vakit geçmeden Apple firması da bu modelinin satış fiyatını ülkemiz için açıkladı.

Apple firması bu özel telefona başlangıç seviyesi için 6099 TL olarak belirlerken 256 GB depolama alanına sahip modeli için ise 6899 TL fiyat belirledi

iPhone X modelinin iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerine göre oldukça pahalı satılacağı zaten önceden belliydi. Bundan dolayı bu yüksek fiyat kullanıcılar tarafından normal karşılandı gibi.

Bu açıklamalardan sonra Apple firmasının çıkaracağı iPhone X modelinin 6000 TL fiyat etiketiyle piyasada satışa sunulması şuana kadar seri üretim olarak üretilen en pahalı telefon modeli olduğunu söyleyebiliriz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours