iPhone X ne kadar dayanıklıdır ?

Akıllı telefon sektöründe her geçe gün yeni bir marka yeni bir model çıkmaktadır. Bu markalardan bazıları bu pastadan pay alabildiği gibi bazıları ise bu pastadan küçük dilimler alabilmektedir. Bunda tabiki yapılan reklam oluşturulan tanıtım ağının önemi bulunmaktadır. Ayrıca geliştirilen teknoloji ve güveninirlik bu satışı etkilemektedir. Ayrıca bu telefonlar üzerinde ünlü video paylaşım sitelerinde yapılan dayanıklık testleri de telefonların reklamını yaparak büyük kitlelere adının duyulmasını sağlamaktadır. Gerçi bu haberimizde anlatacağımız modelin buna çok ihtiyacı olmasa da en azından yeni modelin çıktığını bu şekilde bazı kullanıcılar öğrenmiş olacaklar.

teknik destek

iPhone X dayanıklılık testi

iPhone X ne kadar dayanıklıdır ?

Apple firması yeni telefon modellerinde bazı tasarımsal değişiklikler yaptı. Bunların en önemlileri ise telefonlarında kullandığı ekran teknolojisini değiştirdi. Artık iPhone telefonları OLED ekran ile üretilmektedir. Bunun yanında telefonun arka kısmı metal alışımdan değil camdan yapılmaya başladı. Bu yapılan ciddi değişiklikler ile acaba telefonun dayanıklılığında herhangi bir değişme oluş mudur ? Bu haberimiz de bu sorumuza cevap vermeye çalışacağız.

Akıllı telefon sektörünün en önemli gündem  maddesi haline gelen iPhone X modeli resmi olarak satışa çıktığı günden itibaren stoklarda hızlı bir şekilde tükenmeye başladı. iPhone X modelinin satışa çıkmasıyla birlikte ünlü youtuberler bu telefon için test videolarını yayınlamaya başladı.

Bu test videoları son günlerde neredeyse bütün teknolojik cihazlara uygulanmaktadır. Bu test videoları ile ünlü olan JerryRigEverything isimli youtuber son telefonlardan biri olan iPhoen X’i bükdü, çizdi ve yaktı.

iPhone  X modeli sizce uygulanan bu zorlu testler karşısında nasıl bir dayanıklılık göstermiştir. Bu sorunun cevabını isterse birlikte bulalım. iPhone X modeli ne kadar dayanıklıdır ? sorusunun cevabını bulmuş olacağız.

iPhoen X modeli beşinci seviye ekran çizikliğine kadar dayanıklı olduğunu görebiliyoruz. Daha güçlü çiziklere ise diğer modeller gibi çok fazla dayanmamaktadır. Bu yıl çıkan bütün amiral gemilerinde görünmektedir.

İsterseniz sözümüzü fazla uzatmadan bu  videoyu birlikte izlemeye başlayalım. iPhone X model,inin karşılaştığı bu testler sonucunda nasıl bir durum aldığını birlikte görelim.

iPhone X video

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours