Nokia 8 yüksek donanım özellikleri ile çıkacak mı?

Nokia firması mobil sektörde yükselişini devam ettirmeye devam ediyor. Nokia son telefon modellerinden biri olan Nokia 8’i 6 GB RAM ve 128 GB hafıza ile satışa sunabilir. Nokia’nın yüksek donanıma sahip olan modeli Nokia 8’in satışı ve fiyat aralığı hakkında bilgileri haberimizde sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

teknik destek

Nokia 8 yüksek donanım olarak mı çıkacak ?

Nokia 8 yüksek donanım özellikleri ile çıkacak mı?

Nokia, mobil sektörde vermiş olduğu uzunca bir dinlenmenin ardından yeni modeller ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Nokia 8 firmanın son telefon modeli olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Nokia 8 modeli ile ilgili bir çok haber internete sızdı. Sızan haberlerde telefonun RAM ve dahili hafıza bilgileri dahil olmak üzere bir çok bilgi paylaşıldı. Üretici firma HMD Global tarafından da bu model doğrulandı.

Geçen zaman diliminde HMD Global şirketi tarafınden ABD’de Nokia 8 özel versiyonu doğrulandı. Yeni sızan bilgilere göre Nokia 8 modeli Avrupa pazarında da satılacağı bilgisi yer aldı. Hatta Avrupa kıtasında ilk olarak Almanya ülkesinde satılacağı bilgisi de bulunmaktadır.

Nokia 8 modeli renk olarak sadece mavi renkte üretilecek. Ayrıca Nokia 8’in özel versiyonunda 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi olacakmış. Diğer özellikleri ise normal Nokia 8 ile aynı olacak. RAM ve hafıza farkı ile çıkacak olan özel Nokia 8 serisi 90 Euro farkla satışa sunulacak. Bu fark ile birlikte telefonun fiyatı 669 Euro olacak. Nokia 8 özel versiyonun ise 20 Ekimde satılacağı yine gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Nokia 8 özel versiyonunun ülkemizde satılıp satılmayacağı henüz bilinmemektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours