The itunes store is unable to process purchases at this time çözümü

iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, Plus, iPhone SE, iPhone 8 ve iPhone X uygulama açtığımda The itunes store is unable to process purchases at this time geliyor çözümü nedir? Ne demek?

teknik destek

Yaptığımız denemelerde YouTube, Facebook, Canlı yayın TV uygulamalarında ve oyunlarda görülmekte.

Çoğu uygulamaları açtığınızda “the itunes store is unable to process purchases at this time. Please try again later” hatası ile karşılaşıyor musunuz? Cevap evet ise endişelenmeyin bu sorun Apple kaynaklı.

The itunes store is unable to process purchases at this time nedir ne demek istiyor? İngilizce’ yi Türkçe’ ye çevirdiğimizde iTunes’ den satın alma işlemi yapılamadığını belirtiyor.

IMG 8082

iTunes hatasının çözümü

Bu hata Apple sunucuları kaynaklı bir durumdan olabilir. Veya bakım çalışması. Geçmiş yıllarda da bu sorunla karşılaşılmış. Yani geçici bir sorun. Ama yine de bir işlem yapmak istiyorsanız App Store, iTunes ve Appl kimliği bölümünden oturumu kapatıp açınız. Yani çıkış yapınız.

Apple kimlikten çıkış yapma: Ayarlar / kimlik adı yani Apple kimliği ile başlayan seçenek. Sonra girdiğiniz bölümün altında çıkış yap seçeneğine dokunun.

iphone itunes hatası

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours