Vivo V7 özellikleri ve fiyatı 24MP kamerasıyla beraber!

Vivo V7 fiyatı 286 Euro (Avrupa) ve özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Akıllı telefon dünyasına çok hızlı ve iddialı biçimde giren Vivo firması daha önce reklamlarını Dünya Kupası aracılığıyla yapmış ve son model telefonları piyasa süreceğini duyurmuştu. Firma sözünde durarak Vivo V7 Özellikleri ve Fiyatı 24MP Kamerası ultra özelliklere sahip cihazı piyasaya çıkarmaktadır. Teknoloji devi olan Samsung ve LG gibi firmalarından telefonlarına yakın telefon çıkartan Vivo bundan sonra da adından söz ettirecek gibi duruyor.

teknik destek

Vivo V7 özellikleri ve fiyatı 24MP kamerasıyla beraber!

Vivo V7 özellikleri

7.7 mm inceliğiyle dikkat çeken cihaz bu konuda amiral gemisi telefonlarını yakalamayı başarmıştır. Son derece büyük bir ekrana sahip olan cihaz 5.99 inç büyüklüğü IPS ekran ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ekranın bir diğer özelliği ise son dönemlerde sıkça kullanılan kavisli ekran özelliği bulunuyor.

1440 x 720 full hd ekran çözünürlüğü barındıran cihaz, Snapdragon 450 işlemciyle beraber 8 çekirdekle beslenmektedir. Her çekirdek 1.8 GHZ hızında çalışarak beklentilerin biraz altında kalmıştır.

4 GB ram özelliğiyle gelen cihaz 64 GB dahili depolama hafızası ile teknoloji meraklılarını oldukça tatmin etmiş bulunmakta. Batarya kapasitesi olarak 3225 mAh ile gelen cihaz kullanıcılar tarafından beğeni topluyor.

Vivo V7 Özellikleri ve Fiyatı 24MP Kamerasıyla en büyük farkı da kamera konusunda gösteriyor ön kamera 16 MP olan cihazın arka kamerası 24 MP ile gelerek çok yüksek fotoğraf çekimleri amaçlanıyor. Cihaz 15 Eylül itibari ile tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours