WhatsApp Business nedir nasıl indirilir?

WhatsApp Business uygulaması şirket ve firma çalışanlarına hitap eden haberleşme özelliği. Android ve iOS için WhatsApp Business indir ve yükle seçenekleri bulunuyor.

teknik destek

WhatsApp Business nedir? Whatsapp en popüler mesajlaşma yöntemi olarak biliniyor. Normal whatsapp dan farklı olarak yeni bir sürüm whatsapp business ile iş dünyasına adım atmayı planlıyor. Bu sürüm ile hava yolları şirketlerine, iş adamlarına, şirket sahiplerine farklı ayrıcalıklar tanıyarak iş dünyasına atılmayı hedefliyor. Uygulama şu an indirmeye açıldı ama henüz kullanılır değil.

Whatsapp hayatımızı teknolojik açıdan kolaylaştıran bir sistemdir. Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantısının olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmanızı, fotoğraf ve video göndermenizi sağlar. Uygulamayı Google play ya da App store indirmek mümkün. Bu sayede birden çok arkadaşınızla aynı anda görüşmeniz ve resim göndermeniz mümkün oluyor.

WhatsApp Business indir dene

WhatsApp Business nedir nasıl indirilir?

Whatsapp uygulaması nasıl işler
Uygulamanın işleyişi çok basit ve kolaydır. İnternet olan bütün ortamlarda çok rahat kullanım sağlanıyor. Her geçen gün kullanım alanında yenilik gerçekleştiren whatsapp milyonlarca kullanıcıya sahip bir teknolojidir. Kullanımı tamamen ücretsiz, kullanmak için internet olması yeterlidir. İçeriği oldukça geniş ve kapsamlıdır.

Whatsapp avantajları
Birçok arkadaşımızla ücretsiz görüşme ortamı yaratan whatsapp hem mesajlaşma hem sesli arama, hem de görüntülü arama imkanı sunar. Sevdiklerinizle ne kadar uzak olursanız olun sanki yanınızda varmış gibi görüntü ve ses kalitesi sunar. Ayrıca önemli mesajlaşmalara yıldızlama tekniğinden faydalanarak işaretleme yöntemi ile kolayca erişim yapılabiliyor. İster akıllı telefonlardan ister tabletten yada diz üstü bilgisayarlarınızdan whatsapp uygulamasına kolayca erişebilir ve yükleme yapabilirsiniz.

WhatsApp Business Android ve WhatsApp Business iPhone / iOS için indirebilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours