WhatsApp gelen mesajın kaynağını gösterme

WhatsApp aktarılan mesajın kaynağını gösteren özellik testlere başladı.

teknik destek

WhatsApp, uygulamasına işlevsel fonksiyonlar kazandırmak adına her geçen gün yeni özellikler eklemekte ve bu özelliklerin kullanıcılar tarafından kullanılabilirliğini, basitliğini ve işlevselliğini kontrol etmek için testler uygulamaktadır.

WhatsApp yeni özelliğini test ediyor
WhatsApp uygulamasına eklediği yeni özellik ile birlikte kullanıcılarına mesajın kimden geldiğini kati bir şekilde ortaya koymayı hedeflemektedir. Son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile uygulamanın işlevselliğini son derece geliştiren Whatsapp, bilindiği üzere mavi tik, bildirim gösterme, mesajın kimden geldiğini gösterme ve mesaj silme gibi bir çok önemli özelliği geçtiğimiz günlerde uygulamaya endekslemişti ve kullanıcıları tarafından oldukça beğeni toplamıştı.

Yaptığı tüm yeni eklenen özelliklerde oldukça başarılı olan ve bunu yaptığı testler ile tescilleyen WhatsApp, bu sefer de yeni getirdiği özelliğin işlevselliğini test edecek. Bakalım Whats App Inc. bu yeni özelliğin testinden de başarılı bir sonuç mu çıkacak?

WhatsApp mesaj kaynağını görme

whatsapp 2071331 640

WhatsApp yeni özelliği ile ne hedefliyor?
Whats App Inc. beta sürümü içinde yapmış olduğu testler içinde sağladığı başarılarla günümüzdeki son halini almıştır. Şimdi ise uygulama yöneticilerinin gündeminde başka bir özellik bulunmaktadır. Uygulama yöneticileri yeni getirecekleri özellik sayesinde bireye gelen iletinin kaynağını olduğu şekilde göstererek oluşabilecek karmaşık durumların önüne geçmeyi planlıyor. Ancak diğer bir yandan bu getirilecek yeni özelliğin kopyalanmış bir şekilde atılan iletilere etkisinin olup olmayacağı ise tam bir muamma.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours