Xiaomi Üç Sim Kartla Karşımızda

Xiaomi  markası, dünyaca ünlü markalar arasında kendine gayet iyi bir yer bularak, gitgide kendini geliştiren donanım devlerinden biri haline geldi. Xiaomi markası, yeni çıkaracakları modelde ise aşırı iddialı gözüküyor.

teknik destek

Xiaomi Redmi Note 5A modeli yakın zamanda tanıtılacak ve ön plana çıkan yeni özellikleriyle piyasaya baya iddialı giriş yapacak. 21 Ağustos’ta  yapılacak lansmandan önce cihazla ilgili yeni söylentiler de çıkmaya başladı. Oldukça güçlü ve yenilikçi özellikleriyle gelen Redmi Note 5, 3 kart yuvasıyla karşımıza çıkacak gibi duruyor. Bu sayede telefonunuzda MicroSD karttan fedakarlık yapmanıza gerek kalmayacak, hem de çift sim kartınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Cihaz bu sayede önemli ve hızlı bir etkileşimi kullanıcılarına sunuyor. Yoğun çalışan ve iş dünyasında bulunan insanlar bu cihaza gerçekten ihtiyaç duymaktalar. Depolama alanı bakımından sıkıntı yaşayan, hem özel hem iş hattı taşıyan insanlar için biçilmiş kaftan olan bu telefonun, piyasada bu konuda rekabete yol açacağı söylenebilir.

redmi note 5

Görsel seçeneklerde bu hususun tanıtımını yapıldığını ve Xiaomi markasının iddialı bir çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında. Sim kart konusunda etkin iki çözümü bir arada sunan marka, verimli yaklaşımlar ve ideal çözümler üretmektedir.

Xiaomi markasının  CEO’su Lei Jun geçen gün Weibo’da akıllı telefonun birkaç görüntüsünü paylaşarak kısa bir lansman yaptı. Dört farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak olan telefonun sunacağı renkler: gri, pembe, altın ve beyaz olarak karşımıza çıkıyor.

Telefon şu anlık Çin’de satışa sunulacak. Hindistan’da da oldukça revaçta olan bu modellerin yakın zamanda da Hindistan’da da satışa sunulacağını gösteriyor. Xiaomi markasının redmi modellerinin Hindistan’daki başarısı markayı, dünya piyasasında önemli bir yere getirmiştir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours