Yeni iPhone USB-C ayrı bir cihaz gerekebilir

Apple’ ın bazı yeni iPhone serilerinde yeni USB-C kullanımından dolayı ayrı bir ek cihaza gereksinim getirebilir.

teknik destek

Apple’ın 2019 iPhone modelleri bir rapora göre, USB-C portu ile donatılmış olacak. Önceki raporlar , Apple’ ın 2019 bazı sürümlerinde USB-C konektörüyle test ettiğini iddia edilmişti. Apple standart 5W USB – A şarj cihazı kullanabilir. Doğru ise, 1000 dolarlık bir iPhone’ u hızlı şekilde şarj etmek istiyorsan, Lightning kablosuna ayrı bir USB-C ve USB-C Güç desteği satın alman gerekecek.

Apple’ın USB-C üzerinden Lightning’e bağlı kalması şaşırtıcı olmaz. Evet, iPad Pro geçiş yaptı, ancak şimdi Apple onu laptop yerine koyuyor. USB-C dizüstü bilgisayarlar için çeşitli hub ve aksesuarlarla uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. Bu arada, iPhone’un böyle bir hırsı yok, yani mevcut Lightning konnektör aksesuarları ekosistemi tarafından uygun bir şekilde sunuluyor.

Yeni iPhone USB C ayri bir cihaz gerekebilir 3
Yeni iPhone USB-C ayrı bir cihaz

Apple, 2017 iPhone 8’den bu yana telefonlarında hızlı şarj hizmeti sundu , ancak cihazları 1.000 doları ötesine geçmiş olsa bile, bu şekilde bir ek ihtiyaç cihaza ihtiyaç duymadı. Bu karar USB-A’ nın hâlâ üstün olduğu anlamı kazandı, ancak her MacBook modelinin USB-C’ye atladığı bir çağda, giderek daha eski hale gelen bir uygulama.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours