Twitch Sings hesap açma ve kullanımı

iPhone / Android Twitch Sings hesap açma ve Windows bilgisayarda kullanımı mevcut mu? Üye nasıl olacağınızı yani kayıt nasıl yapılır kısa bilgilendirmemiz ile Twitch Sings nasıl kullanılır ve canlı yayın nasıl yapılır anlatmaya çalıştığımız habere yorumlarınızı bekliyoruz.

teknik destek

Twitch Sings nedir? Modern neslin oyun platformlarından biri haline gelmesinden bu zamana kadar, Twitch yeni bir platformu inşa etti. Canlı yayında karaoke ve çok sayıda etkinliği bünyesinde barındıran yeni hizmeti Twitch Sings’ i yayınladı.

Yayınlanan bir haberde, Amazon’ a ait olan canlı yayın hizmetinin ilk defa oyun geliştirmeye yöneldiği görüldü. Yeni oluşturdukları platform için Twitch Sings adını koydular. Uygulamanın kullanımı ücretsiz olarak başladı.

Twitch Sings hesap acma ve kullanimi 2
Twitch Sings hesap açma ve kullanımı

Twitch Sings nasıl kullanılır

Windows bilgisayarlar için kullanım adresi sings.twitch.tv ve Android’ de ve iPhone’ da ise sadece Twitch uygulaması kullanımda.

Twitch, dünya genelinde çok fazla bir kullanıcı ağına sahip. Kendi alanında liderler içerisinde. Büyük yeniliğe imza atarak Twitch Sings’ i hayata geçirdi.

Şirketten gelen açıklamada Twitch Sings, anında oyun oturumuyla canlı yayına başlamak için “Canlı” butonuna sahip olduğu belirtiliyor. Oy kullanımı, yorum bırakma, şarkıya eşlik etme ve düet daveti gönderme gibi bir dizi özellikle geldi.

Twitch Sings üye olma

Twitch Sings avatarlarla özelleştirip canlı yayına geçebilirsiniz. İzleyiciler sizden istek parça istediklerini iletecek ve çok sayıda üyeyle canlı iletişimde kalabileceksiniz.

Twitch Sings hesap açma adresi URL’ si twitch.tv/directory/game/Twitch%20Sings girerek üstte bulunan “kayıt ol” butonuna tıklayın. İlgili bilgileri doldurup ve e-posta adresinize gelen kodu hesap açma onayındaki alana yazın.

Üyelik tamamlandığında hesabı özelleştirme adımları çıkacak. Üç kategori belirleme ve takip gibi…

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours