Snapchat’in Yeni Özellikleri Çok Beğenildi

Snapchat, dünyada en çok kullanılan uygulamalardan biri olarak gözüküyor. Diğer platformlara story özelliğinin gelmesi nedeniyle kullanımın da düşüş yaşanan uygulama, kullanım sayısını arttırmak ve  günden güne kendini geliştirmek için kendisine yakın zamanda yeni özellikler getirdi. Her geçen gün bize sunduğu bu özellikler oldukça dikkat çekici gözüküyor. Getirdiği özellikler birçok sosyal medya devi tarafından taklit edilen Snapchat uygulamasının getirdiği yeni özellikleri inceleyelim.

teknik destek

Öncelikle baktığımızda oldukça renkli bir seslendirme özelliğinin karşımıza çıktığını görüyoruz. Snap atarken sincap sesi çıkartabilme imkanına artık sahibiz. Ios ve Android telefonlara özel olarak getirilen bu özelliğin kullanıcıların karşısına programı güncelledikten sonra çıkacağını hatırlatalım.

snapchat lens

İkinci olarak getirilen özellik ise oldukça kullanışlı gibi gözüküyor. Artık snap atarken snap’inizde link paylaşma özelliği getirilmiş. Herhangi bir web sitesinin linkini snap atarken kullanabilirsiniz. Ataç simgesine tıkladıktan sonra internet sitesinin linkini kopyalamanız bu özellik için yeterlidir. Bu özelliğin özellikle video çekerken nasıl olacağı kullanıcılar tarafından merak edilen hususlardan biri olarak gözüküyor.

Üçüncü özelliğimize baktığımızda ise zeminler arası değişiklik yapabilme özelliği getirildiğini görüyoruz. Arka plan resimleri özel olarak düzenlenerek zeminde değişiklik yapma imkanı getirilmiş. Bu arka plan kağıtlarının birçok kullanıcı tarafından yakından takip edileceğini umuyoruz. Düz bir zeminde çekilen fotoğraflarınızı makas yardımıyla keserek farklı zemin ve desen yaratma imkanına sahipsiniz. Bu bahsedilen 3 özelliğin de yeni güncelleme ile geldiğini hatırlatalım.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours