Twitter Son Çeyrek Raporu Şok Etti

Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından kurulan ve 2006 yılından itibaren hızlı bir büyüme sürecine giren, 300 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan Twitter zor günler geçiriyor.

teknik destek

Hem tasarım hem kullanım açısından sürekli kendisini yenilemeye çalışan Twitter, diğer sosyal medya sitelerinin popülerliğini koruması üzerine yavaş yavaş kullanıcı kaybetmeye başlıyor.

Facebook’un milyarlık kullanıcı seviyesine ulaşması, yine Facebook’un sahibi olduğu Instagram’ın kullanıcı sayısının hızla artması Twitter’ın geri kalmışlığını net bir şekilde gözler önüne serdi.

TWITTER

Geçtiğimiz günlerde sunduğu raporda aktif kullanıcı sayısında ve yeni üye kazanımında bir düşüş yaşadığı görülen Twitter’ın bu tabloyu düzeltmek için ise çöpçatanlık formatında bir yapı getirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Twitter’ın yayınladığı raporta kullanıcı sayısının 328 milyon olduğu gözlenirken, Twitter’ın 3 ayda sadece 4 milyon yeni üye kazanmayı başardığı gözlendi. Borsada ise hisse başına sadece 12 cent kar elde edebilen Twitter, aktif kullanıcı sayısında ise yüzde 12 gibi bir artış gösterdi.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours