Bir Trend Olan Bluetooth Kulaklıklar

Kulaklık, en büyük icatlardan biri olabilir. İnsanları dış dünyadaki dertlerinden koparıp sadece kendi istedikleri dünyaya sokan bu aletler, günümüzde oldukça tercih edilmektedir. Günümüzde gitgide önem verilmekte ve geliştirilmektedirler. Her türlü faaliyetimizde yanımızda olan  kulaklığı spor yaparken, otobüste giderken veya canımızın sıkıldığı her alanda kullanabiliriz. Yaşamımızın bir parçası haline gelen bu aletlere verdiğimiz önem teknolojinin de bu aletlere yenilikler yapmasına zemin hazırlamıştır. 2017 yılında trend olan bluetooth kulaklıklar aslında daha önce ortaya çıkmıştır.

teknik destek

gorsel

Bu kulaklıkların en önemli özelliği başımıza dert olan kablolarda kurtulma imkanı vermesidir. Bluetooth özelliği sayesinde bluetooth olan her türlü cihazdan açtığımız şarkıları dinleyebiliyoruz. Kullanımı oldukça kolay ve rahat gözüken bu cihaz, gitgide insanlar arasında yaygınlaşmıştır. Bunun artmasında tabiki en önemli rollerden birisi de İphone 7 telefonlardır. Apple markasının telefonlarında artık bluetooth kulaklıkları kullanması, insanların dikkatini çekmiştir. 2017’nin trendlerinden biri olan bu kulaklıklar 7’den 70’e herkes tarafından kullanılmaktadır.

Tasarım bakımından da göz kamaştıran bu kulaklıklar, birbirinden farklı dizaynlarla karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca aksesuar da olarak kullanılabilen bu kulaklıklar, gençler arasında oldukça popüler hale gelmiştir. Hemen hemen her yerde görebildiğimiz bu kulaklıkları üreten firmalardan öncü olanlar ise, Sony, Philips, Samsung ve Apple gibi markalardır. Fiyat aralığının markaya göre değiştiğini söyleyebiliriz. 150 TL’den başlayan fiyatlar, 2000 TL’ye kadar çıkmaktadır. Tabiki de Apple markalı kulaklıkların yüksek bir fiyata sunulduğunu söyleyebiliriz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours