Galaxy S10 ve S10 Plus sızdırılan yeni resimleri

Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus resimleri sızdırıldı mı? Yayınlanan yeni görüntülerde önceki sızdırmayı doğruladı.

teknik destek

Samsung , San Francisco’dak sonraki amiral gemisi telefonunu tanıtmadan önce 1 aydan daha az süre kaldı , lakin cihazlar neredeyse tamamen sızdırılmış durumda gibi. Son gelen görüntülere bakıldığında açıkça her şey ortada. Almanya’ da yer alan bir teknoloji sitesi AllAboutSamsung, bizlere arka kısmın ve yan cepheden Galaxy S10 ve S10 Plus modelinin neye benzediğini göstermiş durumda.

Bu fotoğraflara şöyle bir baktığımızda çok da fazla yeni bilgi yokmuş gibi duruyor. Geniş bir S10 Plus, çift lensli, yeni görünümde fotoğraf makinesi ve daha net bir görünüm. Bunların dışında, yeni “Infinity O” ekranına, ince çerçeveleri ve alt tarafında hafif çenesi ve tanıdık görünen bir alt kenar. SIM kart yuvası, USB – C bağlantı noktasının ve kulaklık jakı net görünmekte.

Galaxy S10 ve S10 Plus sizdırilan yeni resimleri 2
Galaxy S10 ve S10 Plus sızdırılan yeni resimleri

Önceki bilgilere bakıldığında Samsung’ un Şubat’ taki Unpacked etkinliğinde 5,8 inç – 6,4 inç arasında değişen 3 yeni Galaxy S10 modeli ve X modeliyle karşılaşmıştık. Bazı söylentilere göre de, 4. bir Galaxy telefon yani X’ de olacak. Ekran 6.7 inç, 6 kameralı 5G ve yıl dönümü olarak sırada çıkabilir.

galaxy S10 ve S10 Plus sizdırilan yeni resimleri 3
Galaxy S10 görselleri
galaxy S10 ve S10 Plus sizdırilan yeni resimleri 4
Galaxy S10 resimleri
galaxy S10 ve S10 Plus sizdırilan yeni resimleri 5
Galaxy S10 Plus resimleri

Samsung birde bize katlanabilir telefonunda “tamamen işlevsel” bir versiyona bir göz atıyor olmalıdır. Şirket geçen yıl Kasım ayında cihaz için kısa bir özet sunmuştu. Ama o zamandan beri daha fazla bir bilgiye ulaşamadık. Xiaomi gibi rakiplerine göre ne gibi hamleler yapacak belli değil. Bakalım Şubat 20′ de ne ile karşılaşacağız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours