Google Walkout nedir?

Google Walkout nedir Gmail Walkout yayınlandı! Google neden tedirgin oluyor?

teknik destek

Google’ın çalışan e-posta sistemi bu protesto için örgütlenmede çok önemli bir rol oynadığını, binden fazla çalışanın bunu planlamak için kullanılan bir e-posta listesine katıldığını söyledi. Çalışanların dünyaya yayılmış olduğu ve iş arkadaşlarının kişisel e-postalarının çoğunun bulunmadığı göz önüne alındığında, şirketin e-postasının, çalışanların mobilize edilmesini kolaylaştırmada anahtar olduğunu söyledi.

Google Walkout nedir 2
Google Walkout nedir?

Google’ın Google Walkout’ taki resmi konumu, Amerika tarihindeki değerli çalışanların bir araya gelerek en güzel olmasıydı. Bu son birkaç hafta içinde çok güçlü bir şekilde yansıdı.

Asıl amaç, adsız bir Google çalışanının Google + ‘da muhafazakar görüşler yayınladıktan sonra açıklanmayan bir ceza alması. (Bu hikayenin iyi bir şekilde eklendiği “Google Times Tarafından Google + ‘nın Kendisine Yanlışlıkla Kendisinin Sahip Olduğu Kez” adlı bir not dosyam var.)

Daha sonra Ulusal Çalışma İlişkileri Kurulu’na şikayette bulundu. Google’ın avukatları şikayete karşı kendini savunurken, farklı ve kapsayıcı bir iş yeri oluşturmak istemekle ilgili çeşitli makul şeyler söyledi.

Google, NLRB’nin yanlış yapma iddialarını reddetti. NLRB’ye verdiği yanıtta, disiplinli çalışanın, “Google’ın yasadışı önyargı, ayrımcılık ve taciz içermeyen kadınlar ve azınlıklar için kapsayıcı bir iş yeri sağlama konusundaki yasal çıkarına müdahale eden” suiistimali işleme koyduğunu belirtti. NLRB, Mor Haberleşme standardı dahil olmak üzere, kendisine karşı kullanılan yasal emsallerin bir kısmını tersine çevirmelidir. Şirketlerin kendilerine karşı davalarda kullanılmakta olan yasal emsalleri sorgulamaları nadir değildir.

Şu anda ne bildiklerini bilerek, Google avukatlarının bu özel savunmayı titremelerinden kaldıracaklarını bilmek benim için net değil. Ülke genelinde teknoloji şirketlerinin içindeki iş ilişkileri hızla değişiyor ve iştirakçilerin yönetimin en son pozisyonunda kalması zor olabilir. Uyum içinde çalışmak için avukatlar koordine etmek zorundadır. İletişim kurmalılar.

Robert McMillan, Google’ın Tehdit Analizi Grubu ve lideri Shane Huntley’i profiller. Her tür kötü niyetli devlet destekli faaliyetin yeniden ortaya çıkmasından sorumlu olan şirket içi karşı casusluk grubu:

Geçen yaz, Bay Huntley’nin ekibi, başta Ortadoğu’yla ilgili yanıltıcı siyasi hikayeleri itmek için sahte hesapları kullanan düzinelerce YouTube kanalını çekerek iddia edilen İran destekli bir dezenformasyon kampanyasını durdurdu. Özellikle seçimlerdeki dezenformasyon, Bay Huntley’in ekibi için yeni bir odak noktasıdır.

27 kişilik ekip, Google’a ve kullanıcılarına tehdit oluşturan 200′ den fazla hacker grubunu izliyor, hackleme tekniklerini analiz ediyor ve grupların saldırılara karşı koydukları kimlikleriyle ilgili ipuçları veriyor.

Dünya genelinde 1,5 milyardan fazla hesabı olan Gmail gibi yaygın olarak kullanılan Google ürünlerindeki verilere ve Google parent Alphabet Inc ‘in başka bir kolu tarafından yönetilen VirusTotal adlı bir saldırı kodu veritabanına erişim sağlar.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours