Twitter iki adımlı doğrulama nedir?

Twitter iki adımlı doğrulama ne demek ve nasıl açılır şeklinde arayışlar için hazırladığımız haberimiz yararlı olması ümidiyle…

teknik destek

Hesap güvenliğinde çokça tercih edilen bir yöntem olan 2 adımlı doğrulama olmazsa olmazlardan biri. Hesaba girerken telefona gelen kodla erişime izin veren bu yöntem hesap çalınmasını engellemek için bulunmaz bir özellik.

Hesaplarda yaşadığınız sorunlar için tüm sitelerimizde hazırladığımız yazılarımız işinizi fazlası ile görecektir. Örnek sitemiz andronova.net diyebiliriz.

Twitter iki adımlı doğrulama ne demek?

Bu doğrulama yöntemi son yıllarda çoğu sosyal ağlarda ve mail hizmeti veren yerlerde kullanılmakta. Özelliği hesaba girildiğinde telefona gelen bir kod aracılığı ile ikinci bir güvenlik sağlanmış oluyor.

Tek başına yeterli mi? Yeterli olabilir de olmayabilir de. Şu şekilde cevaplayalım eğer telefona erişiminiz yoksa hesaba erişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Güvenilir cihazlar daha önce seçildiyse o cihazdan girmek dışında pek erişim olmayacağını düşünüyoruz.

screenshot.1131223003
Twitter iki adımlı doğrulama nedir?

İki adımlı doğrulama nasıl açılır?

  • Hesap bilgilerine girin ve “Ayarlar gizlilik”
  • “Hesap”
  • “Güvenlik”
  • “İki faktörlü yetkilendirme”
  • “Kısa mesaj” olanı işaretleyin

Uygulama ile kullanmak istiyorsanız telefona destekleyen uygulamalardan birini kurun ondan sonra etkinleştirip doğrulamayı yapın.

Güvenlik anahtarı fiziksel takılan bir güvenlik anahtarıyla kullanım.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours