Vivo Apex 5G tam ekran parmak izi sensörlü ve 12GB RAM

Vivo Apex 2019 modelinde tam ekran parmak izi sensörlü ve 12GB RAM ile gelebilir. Aynı zamanda 5G desteğine sahip olacak. İşte yeni Teknoloji haberleri…

teknik destek

Vivo Apex 2019 muhtemelen tam olarak çıkmayacak. Vivo gelecek ay Mobile World Congress’ e bazı ürünleri ortaya çıkaracak. Yeni telefon özellikleri acaba yer alacak mı?

Apex , 2019 modelin de ekran vücut oranına ve ince çerçeveye öncelik verecek gibi duruyor. Yer alan görsellere göre herhangi bir fiziksel düğme ya da port açıklığı olmadan agresif bir minimalisttir ve kavisli cam tasarıma sahip. Şaşırtıcı olmamasıyla beraber kulaklık girişi yok. Hatta bir USB – C bağlantısının bile olmadığı görünüyor. şarj işlemi, veri aktarımı için de kullanılabilen arkaya monte bir manyetik konektör tarafından gerçekleştirilir. Vivo henüz geleneksel kablosuz şarjlı bir telefonu piyasaya sürdü ve Apex 2019 ile değişmedi.

Vivo Apex 5G tam ekran parmak izi sensorlu ve 12GB RAM 4
Vivo Apex 5G ve 12GB RAM

Apex 2019, Vivo’nun ilk 5G telefonu ve Qualcomm’un X50 5G modemini kullanıyor. Vivo, telefonun genel tasarımından ödün vermeden 5G bileşenleri için ilave ana kart alanını yüzde 20 oranında kullanmak için yeni bir yığınlama tekniği kullandığını söylüyor. Başka yerlerde, Apex 2019 bir Qualcomm Snapdragon 855 işlemciye, 256GB depolama alanına ve – neden olmasın – 12GB RAM’e sahiptir.

Telefonun arkasında çift kameralı bir kurulum var, ancak Vivo teknik olarak bilgi vermedi, çünkü muhtemelen gönderilmeyecek bir cihazla kesinlikle ilgili olmayacaklardı. Bununla birlikte merak uyandıran, Nex ya da orijinal Apex’in açılır modülü ya da Nex İkili Ekran Sürümü’nün bu işlevi sağlaması için ikinci ekranı olmayan bir özçekim kamerasının olmaması. Vivo, insanların yeterince adil olan Apex 2019 konseptindeki diğer yeniliklere odaklanmalarını istediğini ancak bu özel tasarımın uygulanabilir bir tüketici ürünü olamayacağı fikrini daha da güçlendirdiğini söyledi.

Vivo Apex 5G tam ekran parmak izi sensorlu ve 12GB RAM 2
Vivo Apex 5G tam ekran parmak izi sensörlü ve 12GB RAM

Dönen Apex özelliklerinden biri, telefonun kilidini açmak için ekranın daha geniş bir alanına basmanıza olanak tanıyan genişletilmiş ekran parmak izi sensörüdür. Vivo civarında bu kez teknolojiye “tam ekran parmak izi taraması” diyor ve “neredeyse tüm ekranı kapsıyor” olduğunu iddia ediyor, ancak son Apex’in tarayıcısı “yarım ekran” olarak adlandırılıyor ancak gerçekte yaklaşık üçüncü Bunun pratikte nasıl sonuçlanacağı. Her halükarda, bu yıl akıllı telefonlarda önemli bir rekabet alanı olmayı bekleyebileceğiniz bir özellik – orijinal Apex uygulaması hiçbir zaman sevkıyat sona ermemişti, ancak geçen hafta Oppo ve Xiaomi kendi fikirlerinin ayrıntılarını açıkladı.

Vivo’nun söylediklerine göre, Apex 2019 hırslı bir cihaz gibi ses çıkarıyor ve kesinlikle şu ana kadar gördüğümüz 5G prototiplerinden daha zarif görünüyor. Bununla birlikte, Vivo mühendisliğinin gerçekte nasıl dayandığını bulmak için, bir ay sonra Mobil Dünya Kongresi’nde kendimiz görmemiz gerekecek.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours