WhatsApp mesaj silme özelliği

WhatsApp’ ta mesaj silme nasıl yapılır? WhatsApp en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp her geçen gün kendini geliştirerek kullanıcıların beğenisi kazanmaya devam ediyor. WhatsApp yeni bir özelliği daha kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Artık WhatsApp uygulamasında mesajlarınızı silebileceksiniz.

teknik destek

WhatsApp mesaj silme özelliği

WhatsApp mesaj silme özelliği

WhatsApp kullanıcıların beğenisini kazanan özellikleri duyurmaya devam ediyor. Daha önce canlı konum takibi özelliğini kullanıcılar ile buluşturan şirket şimdide yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. WhatsApp uygulamasında artık mesaj silme özelliği bulunacak. Bu özelliği nasıl kullanabileceğiz ?

Daha öncede bu özellik WhatsApp uygulamasında kullanılabilmesi için gündem oluşturulmuştu. bu konu ile ilgili bir çok haberde yapılmıştı. WhatsApp uygulamasında göndermiş olduğunu mesajları kendi telefonunuzdan silebildiğiniz gibi artık karşı tarafın telefonundan da silebilirsiniz. Bu özelliği kullanarak sildiğiniz mesajlar karşı tarafın konuşma ekranından da silinecektir.

Bu özelliğin devreye alınmasının sebebi daha önce gönderilen mesajların silinmesi için değil yalnışlıkla gönderdiğiniz mesajların silinmesi içindir. Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde gönderdiğiniz mesajlarınızı yedi dakika içerisinde silebileceksiniz. Bu süreyi geçirdiğinizde ise karşı taraftan bu mesajı silemeyeceksiniz.

Yalnız WhatsApp’ta yer alan bu özellik herkes tarafından  kullanılamamaktadır. Genel olarak kullanıma sunulması için kullanıcıların biraz beklemesi gerekmektedir. Gönderdiğiniz mesajınızdan pişman olduysanız veya yalnış kişilere gönderdiyseniz bu mesajı yedi dakika içerisinde geri alabilirsiniz. Mesajınızı geri çektiğinizde ise silinen mesajın yerinde Bu mesaj silindi ibaresi yer alacaktır. Ayırca sildiğiniz bu mesajları mesajların yedeklendiği bölümden de silinecektir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours