Windows 10 yeni kullanıcı açma

Microsoft’un en son işletim sistemi sürümü olan Windows 10’da yeni kullanıcı açma işlemini merak ediyorsanız yazımızı takip etmeniz yeterlidir. Teknoloji devi Microsoft Windows 10 ile görsel olarak bir milada imza attığı gibi farklı özellikler ve performans bakımından da oldukça etkili bir işletim sistemini kullanıcılarına sundu. Günümüzde yüksek oranda kullanıcıya sahip olan bu işletim sistemi güçlü bir şekilde işlemleri yapabileceğinizi sağlamakta ve aynı zamanda da her zaman kendini güncelleyerek kullanıcı deneyimini artırmaktadır.

teknik destek

Windows 10 kullanıcı açma

Windows 10 yeni kullanıcı açma

Windows 10 kullanıyorsanız ve bilgisayarınızı farklı kişiler kullanıyorsa herkes kendi kullanıcı bilgileri ile giriş yapabilir. Böylelikle farklı kullanıcılar diğer kişilerin kullandığı bilgileri göremez. Bu özelliği kullanmak içinde Windows 10 yeni kullanıcı açma işleminin nasıl yapıldığını bilmeniz gerekir.

Yeni kullanıcı açmak için öncelikle Başlat düğmesine tıklayın ve açılan bölümden Ayarlara tıklayan. Burada karşınıza çıkan Aile ve Diğer Kişiler bölümünden Bu Bilgisayara Başka Birini Yükle butonuna tıklayın.

Karşınıza çıkan ekranda ise sizlere doldurmanızı istenen yerler çıkacaktır. Burada kullanıcı adı, parola ve parolanızı unuttuğunuzda öğrenmek için parola ipucu girmeniz istenmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra ileri butonuna tıklayarak yeni kullanıcıyı açmış olursunuz.

Windows 10 Enterprise versiyonunda ise Başlangıç-Ayarlar-Hesaplar-Diğer Kişiler-Bu bilgisayara başka birini ekle adımlarını izledikten sonra alt kısımda çıkan Bu kişinin oturum açma bilgilerine sahip değilim bölümünü seçip Microsoft hesabı olmayan bir kullanıcı ekleyin bölümünden kullanıcı bilgilerini girerek yeni bir kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours