Apple ürünleri BiM’ de satılacak

Apple firması çıkarmış olduğu telefonlar ile son dönemde en çok konuşulan telefon markaları arasında yer almaktadır. Artık herkesin  cebinde bir Apple markla  cihaz görmekteyiz. Apple  çıkarmış olduğu ve global olan iPhone markasına özel bazı ürünleri de üreterek satışını yapmaktadır. Fakat bu orjinal Apple ürünleri diğer ürünlere göre biraz pahalı gibi durmaktadır. Bir şarj kablosu veya kulaklık diğer markaların neredeyse iki katı fiyat ile ülkemizde satılabilmektedir. Bundan dolayı kullanıcılar çoğu zaman orjinal ürünleri bozulduğunda yan sanayi ürünleri tercih etmektedirler.

teknik destek

BiM Apple ürünlerini satacak

Fakat bazen ülkemizde  bazı mağazalar bu ürünleri uygun fiyatlara satabilmektedir. Daha önce BİM mağazalar zinciri Apple ürünlerini uygun fiyat ile kullanıcılar ile buluşturmuşlardı. BİM mağazalarına gelen Apple ürünleri neredeyse kısa sürede tükenmişti. Herkes tarafından kapış kapış alınan bu ürünleri bir saat sonra hiç bir BİM mağazasında bulamadık. Firma yeniden orjinal Apple ürünlerini satışa çıkaracağını duyurdu. İlk geldiği dönem bu ürünleri alamayan kullanıcılar için bir kez daha fırsat doğmuş oldu.

BİM’e tekrar gelen Apple orjinal ürünleri arasında şarj kablosu ve kulaklık bulunmaktadır. Peki bu ürünler hangi tarihte satışa sunulacak. 10 Kasım 2017 tarihinde BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında 1 metre ve 2 metre uzunluklarına şarj kabloları ile ayrıca EarPods kulaklık yer almaktadır.

Apple ürünleri BiM' de satılacak

Gelen bu ürünler 1 metre uzunluğundaki kablo 39,90 TL’ye, 2 metre uzunluğundaki kablo ise 49,90  TL’ye satışa sunuldu. Daha önce 55 TL’ye satılan Apple EardPods kulaklık bu sefer 49,90 TL satışa sunulacak.

Bu sefer bu orjinal ürünleri uygun fiyata almak istiyorsanız BİM mağazalarına erken girmenizi tavsiye ederiz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours