WhatsApp birden fazla telefonda kullanma

WhatsApp birden çok telefonda kullanılabiliyor mu veya kullanılır mı diye merak eden kullanıcılara sevindirici bir haberimiz var. WhatsApp çoklu cihaz kullanımı yakında gelebilir.

teknik destek

WhatsApp’ ın geliştiricisi uzun zamandır testlerini sürdürdüğü bir hesabı birden çok telefonda kullanmak için düzenleme tamamlanmak üzere.

İlk bir cihazda denenecek olan bu özellik daha sonra kademeli yayılacağı bekleniyor. Web sürüm umulduğu etkiyi bırakmadığından yeni bir yol bularak çoklu cihaz özelliğini hizmete alacak.

WhatsApp’ ta bazı çalışanlar bu sürüm için çalışmaları yaptığını ve öncelik iOS’ a gelebilir bilgisi yer alıyor. Genelde bu durumlarda kısa süre sonra Android’ de ulaşacağı bilinmiyor.

WhatsApp güvenlik konusunda iddialı bir uygulama olduğunu çoğu teknoloji takipçileri bilir. Ama bu yeni özellikle bu durum değişebilir. Bu yenilik yanında belki güvenlik sorununu doğurabilir.

Birden çok cihazda WhatsApp kullanılması tehlike arz edeceğinden bu konu için yeni bir şifreleme sisteminin çıkarılacağı düşünülüyor.

screenshot.1131222988
WhatsApp birden fazla telefonda kullanma
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours