Şıklığı ve kalitesiyle BlackBerry KEYone!

BlackBerry KEYone özellikleri ile BlackBerry’ e yeni bir görünüm katan KEYone satışa çıktı.

teknik destek

5-6 sene öncelerinde çıkardığı BOLD 9780 BOLD 9700 gibi modellerle lüks sınıf için vazgeçilmez telefonlar üretmiş, ülkemizde ve dünya üzerinde çok fazla sayıda satılmıştır. Telefonun en büyük özelliği güvenlik açısından kapalı kutu olarak bilinen BlackBerry cihazlar özellikle iş adamları tarafından çok fazla tercih edilmekteydi.

Dokunmatik telefonların çıkmasıyla beraber, popülerliğini kaybeden telefonlar son zamanlarda kendi işletim sistemi olan BIOS’tan vazgeçip Android tabanlı cihazlar çıkarmaya başladı bu cihazlardan bir tanesi de BlackBerry KEYone modeli yeni çıkartılan bu model birçok yenilik ve özellikle kullanıcıların karşısına gelmektedir.

Şıklığı ve kalitesiyle BlackBerry KEYone!

BlackBerry KEYone Özellikleri

BlackBerry KEYone karşımıza gelen bu cihaz hem dokunmatik ekran hem de klavye seçeneğiyle piyasa çıkarılmıştır. Klavye içerisinde dokunmatik hassasiyetiyle çalışan bir mouse pad bulunmaktadır. 1620 x 1080 piksel çözünürlük ve 4.5 IPS ekran bulunduran telefon, 8 çekirdekli işletim sistemi sayesinde iddialı bir konumda bulunuyor. Her bir çekirdekten 2.0 GHZ hız alan cihaz Snapdragon 625 sistemi ile beslenmektedir.

3 GB ram ile kullanıcıların karşısına gelen cihaz 32 GB dahili hafıza bulundurmaktadır. Bunun yanında SD kart desteğiyle 2 TB hafızaya kadar yükseltilebilmektedir. 4k video kayıt özelliği bulunduran cihaz SONY markasının desteğiyle 12 MP arka kameraya sahip oluyor. 3050 mAh bataryaya sahip olan cihaz kullanıcılar için iyi bir şarj desteği sağlıyor.

BlackBerry KEYone fiyatı

Dünya üzerinde satışa sunulmuş olan cihaz şu anlık 550 dolar civarında satılmaktadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours