Facebook Türkiye iletişim numarası arayanlar

Facebook Türkiye iletişim numarası soranların bir çoğu pek teknolojiden anlamadıklarını görüyoruz. Sosyal uygulamalara yönelik resmi telefonla hizmet bulunmamakta. Bu sadece ülkemize özgün değil.

teknik destek

Sosyal medya müşteri hizmetleri numarası arayanlar için haberimizde sorunuzun yanıtını bulacaksınız. Sosyal ağlarda çıkan sorunları iletebileceğiniz bir çağrı merkezi hiç bir zaman olmadı ve olmayacak.

Facebook iletişim, çoğunlukla hesap çalındı ve alınan cezalardan dolayı daha çok Google’ da aranmakta. Diğer konuların çoğu için bir başvuru seçeneği oluyor.

Facebook’ un yükselişi

Facebook, şu an dünyanın en çok ve bağımlılık yönünden en fazla kullanılan sosyal ağıdır. İlk açıldığında sadece üniversiteli öğrencilere hitap eden Facebook, daha sonra kurumlara ve dünya geneline ulaştı.

Facebook, en çok kullanılan ağ olma özelliğini hala sürdürüyor. Yerini sağlama almak için sürekli kendini geliştirmek için güncellemeler yapmakta. Aynı zamanda da hazır projeleri de satın alarak rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor.

Facebook, Instagram’ ı ilk aldığında biraz hayal kırıklığına uğramıştı. Nedeni istediği kullanıcı sayısına ve aktif kullanımı yakalayamadığından. Sonralardan çıkardığı bir dizi yenilikle bu durumu tersine çevirdi.

Instagram yanında birde WhatsApp gibi büyük paylaşım ağlarını satın alarak gücüne güç kattı. Özellikle Whatsapp’ ı alması büyük bir hamle oldu. Şu an cep telefonda internet kullananların çoğunun bir Whatsapp hesapları bulunmakta. Yani her eve girdi.

Facebook telefonla destek hizmeti

Resmi bir hizmet bulunmamakta. Yani ağın kendinin verdiği bir yardım hizmeti yer almıyor. Kendi web sitesindeki Yardım adlı bölümden gerekli bilgileri vermekte.

Facebook telefonla destek hizmeti olmamasından dolayı birebir yardım almak isteyenlere önereceğimiz bir numara var. Bu numara kurumsal bir şirketin verdiği özel destek hizmetidir. Teknoloji ve sosyal medyaya yönelik bir çok soruna yanıt aramakta.

Facebook iletişim müşteri hizmetleri
Facebook Türkiye iletişim numarası

Facebook iletişim

Facebook’ un bu başarısı ve hızlı yükselişi yanında bazı sorunları getirdi. Güvenlik açıkları ve hesap sorunları gibi. Çoğu Facebook sorunları için başvuru adresleri bulunamamakta veya kullanıcı tarafından yapılamamakta. İşte bu gibi durumlarda önerdiğimiz teknoloji hattı her türlü sorun için 7/24 yardım etmekte. www.teknolojikhaber.net

Facebook için bir çağrı merkezi, müşteri hizmetleri veya destek hattı bulunmuyor. Sadece özel kurumsal ücretli yardım hatları bulunmakta.

Facebook iletişim bağlantılarından bazıları şöyle:

  • facebook.com/help/contact/283958118330524
  • facebook.com/help/contact/274459462613911
  • Hesap sorunları için: disabled@facebook. com
  • İstek / öneri : info@facebook. com
  • Güvenlik sorunları için: privacy@facebook. com ve genel yardım için: [email protected]. com

Facebook Türkiye iletişim bağlantılarının daha fazlasını içerikte geçen numaradan öğreneceksiniz.

Benzeri içeriğimiz: Facebook destek hattı

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours