WhatsApp şifreleme uygulaması

WhatsApp uygulamasını şifrelemek için alternatif uygulamalar denenebilir. WhatsApp güvenliği içinde “iki adımlı doğrulama” özelliği kullanabilirsiniz.

teknik destek

İnsanların haberleşme konusunda en çok kullandıkları bazı uygulamalar var. Bu uygulamalar içerisinde whatsapp uygulaması oldukça fazla tercih edilen bir uygulamadır. Bu uygulamanın birçok özelliği olduğu söylenebilir. Ancak milyonlarca kullanıcısı olan whatsappın tam olarak ne tür özelliklere sahip olduğunu çok fazla bilen yok. Whatsapp uygulaması gerek özel yaşam gerekse iş yaşamında en çok kullanılan uygulamalardan biri haline geldi. Son derece faydalı olan whatsappın daha güvenilir bir şekilde kullanılabilmesi için şifreleme işlemlerini de bilmeniz gerekiyor. Her türlü sesli konuşma, yazışma, resim ve video gönderimi gibi durumlara olanak tanıyan whatsappı daha güvenli hale getirebilmek için basit birkaç uygulama yapmanız gerekiyor.

WhatsApp şifreleme uygulaması

WhatsApp şifreleme

Whatsapp Şifrelemesi Nedir?
İnsanlar zaman zaman telefonunuzu kullanabilirler. Böyle zamanlarda telefonunuzdaki yazışmaların okunmasından rahatsız olabilirsiniz. İnsanların telefonunuzdaki mesajlara ulaşmamaları için birtakım uygulamalar yapabilirsiniz. Örneğin telefona şifre koyabilirsiniz dilerseniz yalnızca whatpsappa şifre koyarsınız. Whatsappı şifrelemek çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü sizden telefon isteyen insanların bu şekilde yazışmalarınızı okuma şansları olmayacak.

Whatsapp Uygulaması Nasıl Şifrelenir?
Telefonunuzda bulunan whatsapp uygulamasını şifrelemek için basit olan birkaç işlemi yapmanız gerekiyor. İlk önce telefonunuzdan Google Play Market’e girmelisiniz. Buradan Smart Applock programını telefona indirerek kurma işlemini tamamlayın. Bu uygulamayı yükledikten sonra program sizden bir şifre isteyecek. Bu parola her zaman 7777 olarak belirleniyor. Daha sonra uygulama üzerinden ayarlar ve şifre desen kısmına girerek koymak istediğiniz şifreyi koyuyorsunuz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours