FIFA 18 Oyun İncelemesi

Spor oyunlarına ilgi oldukça fazladır. Her sene yeni versiyonlarını görmüş olduğumuz FIFA oyunları ile keyifli maç şölenine hazır olabilirsiniz. EA spors tarafından sunulacak olan üst düzey yapım, oyun severlerin beklentilerine en iyi şekilde karşılık bulacağı benziyor.

teknik destek

2017 yılının en çok merak edilen ve sabırsızlıkla beklenen oyunlarından birisi olan FIFA 18 Oyunu, geliştirimiş alt yapısı, yüksek kaliteli görüntüsüyle oyuncuların beklediği ortamları sunmaya geliyor.

DICE tarafından üretilen Frostbite Engine’e tarafından serisi sunulan FIFA 18’in bu yılda fırtınalar estirmesi bekleniyor. Oyunda dikkat çeken özelliklerden birisi de  Alex Hunter’ın sabırsızlıkla beklenen hikayesi aynı şekilde yeni versiyonda da oyuncuların karşısına çıkıyor.

Oyunun genel özelliklerini incelediğimiz zaman gerçekçi yüz ifadelerinin yanı sıra pozisyonlara verilen tepkileri, saha içerisindeki davranışları FIFA 18’de yer buluyor. Gerçekçiliği en güzel şekilde yansıttığından dolayı doğal olarak oyunu normalden daha keyifli şekilde oynamanız da mümkün hale dönüşüyor. FIFA 18 Oyununda futbol dünyasında en çok sevdiğiniz yıldız oyuncuları görebiliyorsunuz.

fifa 18 the journey

FIFA 18 Bilgiler

Meraklı gözlerle beklene FIFA 18 Oyun çıkış tarihi  29 Eylül 2017 olarak kesinleşmiştir. PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch  için şimdiden ön siparişleri sunulmuştur.

Oyunun piyasa değerinde ki satış fiyatının ise 309 TL gibi bir ücrete sahip olacağını söylememiz mümkündür. İşin bir diğer güzel taraflarından birisi de FIFA 18 oyununa görünüşe göre Almanya 3.ligi de eklenecek.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours