Yeni ekranlı Galaxy A (2018) görüntülendi

Samsung firması mobil sektörün en önemli domino taşlarından biri olma özelliğini devam ettiriyor. Şirket çıkardığı telefon modelleri ve yayınladığı yazılım güncellemeler ile akıllı telefon sektöründe bir numara olmuştur. Şimdide Samsung yeni bir telefon çıkarmak için çalışmalara başladı.
Yeni ekranlı Galaxy A (2018) görüntülendi
Yeni ekranlı Galaxy A (2018) görüntülendi

Samsung firmasının Ocak ayında kullanıcıları buluşturacağı Galaxy A 2018 modeli hakkında bilgiler şimdiden internet sızmaya başladı. Gelen bilgilere bakıldığında ise firmanın orta segment grubunda bulunman bu mıodelinde sonsuz ekran kullanılacak gibi. Daha öncede de Galaxy A 2018 ‘e ait görüntüler internette yayınlanmıştı. Bu sefer sızan resimlerde ise telefon ile ilgili detaylı görüntüler ortaya çıktı. Hem ön kısmı hemde arka kısmıyla alakalı net bilgiler edinildi.

teknik destek

Yayınlanan resimlerde ilk dikkatimizi çeken işse Galaxy S8 modelinde kullanılan Infinity Display ( sonsuz ekran) özelliğini orta segment modeli Galaxy A 2018 de de kullandığıdır. Ekran kasa oranı bu ekran ile oldukça azan telefonda ayrıca yanlarda kavise kullanılmamış.

Yayınlanan resimlere yakından bakınıldığında ise Galaxy A 2018 modelinin arka yüzünde kavisli bir yapının olduğu görünmektedir. Telefonun arka tarafına tek kamera konulduğu ve kameranın altında ise parmak izi okuyucu konulduğu görünüyor.

Eğer sızan bu resimlerin gerçeklik payı varsa şirket amiral gemilerinde kullandığı tasarımlarını bütün telefon modellerinde kullanacağı söylenebilir. Ön tarafı tamamıyle ekran olan telefonda fiziksel home tuşuda bulunmayacak. Gelen bilgilere göre Galaxy A 2018 modeli 18: 9 full HD bir ekran4 GB RAM ve 16 MP çözünürlük özellikleri gelecek.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours