Galaxy S8 Android 8.0 Oreo ne zaman yayınlanacak

Samsung yeni telefon modeli Galaxy S8 modeli için Android 8.0 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Şirket özellikle rakiplerinin amiral gemilerini  Android 8.0’a geçişini sağladıktan sonra çalışmalarını hızlandırdı.

teknik destek

Samsung bu yıl piyasaya çıkardığı amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini Oreo işletim sistemine geçirebilmek için ciddi oranda çalışmalarını hızlandırdı. Mobil sektöründe en çok telefon modellerini satan Samsung amiral gemisini Android Oreo ile buluşturmadan önce Andorid 8.0 sürümünün üç farklı beta sürümünü yayınladı. Fakat bu kadar beta sürüme rağmen Samsung final sürüm için herhangi bir tarih yayınlamadı.

Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi

Galaxy S8 Android 8.0 Oreo ne zaman yayınlanacak

Galaxy S8 modeli için Android 8.0 sürümünün ne zaman yayınlayacağı sorusuna resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmazken bir Samsung topluluk yöneticisi bu konu ile ilgili kesin ifadeler yayınladı.

Samsung kullanıcıları topluluk yöneticisine bu konu ile ilgili bazı sorular yönelttiler. Topluluk yöneticisi ise gelen bu sorulara,  Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için Oreo güncellemesinin  ocak sonuna kadar hazır olacağını  söyledi. Ayrıca yönetici tedbir olarak ise ikinci bir tarih verdi. Eğer beta sürümleri de ortaya ciddi bir sorun  çıkarsa güncellemenin Şubat ayına kalabileceğini söyledi.

Ayrıca final önce yayınlanacak olan dördüncü beta için ise çok yakında ibaresini kullandı. Bu son beta sürüm içi herhangi bir tarih yayınlanmasa da bu hafta içerisinde çıkması beklenilmektedir.

Samsung, Galaxy S8 için Android Oreo güncellemesini yayınladıktan sonra 2017 yılında çıkardığı diğer üst modeli Galaxy Note 8 için çalışmalara başlayacağı söylenilmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours