Galaxy S8 Plus Yeni Güncellemesini Yayınladı

Samsung, en son çıkardığı uzay teknoloji olarak adlandırdığı, Galaxy S8 Plus için yeni büyük bir güncelleme yayınladı. Galaxy S8 Plus için oldukça kapsamlı olan güncelleme yaklaşık 600 MB olarak kullanıcılara sunuldu.

teknik destek

Yeni Güncelleştirmeyle Neler Değişti?

600 MB gibi yüksek boyuta yayınlanan yeni güncellemeyle ilk olarak otomatik parlaklık ayarlarında değişmeler yapıldı. Diğer bir değişiklik yapılan özellik ise, bilgisayar bağlantısı sırasında ortaya çıkan kararlılık sorunları yeni güncellemeyle beraber giderildi.

s8plus

Güncelleme asıl olarak arka plan işlevlerini geliştirmek amacıyla yapılsa da performans iyileştirmeleri ve mevcut hataların giderilmesini de kapsıyor. Özellikle telefonun arka kamerasıyla çekilen panaromik fotoğrafların kalitesi arttırıldı. Navigasyon uygulamasının renk optimizasyonu değiştirilerek daha canlı renkler kullanıldı. Ayrıca navigasyon ekranını kullanırken ekranın başka alanlarını da daha rahat kullanabilmek için navigasyon erkanı biraz daha küçültüldü.

Samsung, yeni güncellemeyle beraber daha önce Galaxy S8 Plus kullanan kullanıcıların bazıları tarafından şikayet edilen arka plan sayfa aralıkları sorununu da çözdü. Arka planda kullanılan mevcut menü çubuğunun yerine daha kullanışlı bir bar yerleştirildi.

Galaxy S8 Plus’ın yeni güncellemesinin getirdiği diğer yeniliklerden biri ise, güvenlik konusunda oldu. Google arama motoruyla ilgili aylık yayınlanan güvenlik yaması ile telefonlar daha güvenlikli hale getirildi.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours