Galaxy S9 kulaklık girişi nasıl olacak?

Samsung Galaxy S9 kulaklık girişi olacak mı? 2017 yılında firmaların amiral gemilerini çıkararak bir sonraki modelleri ile ilgili çalışmalar yapmaya başladılar. Bu çalışmaların yapılmaya başlanılması ile birlikte bir çok bilgi internet ortamında yayınlanmaya başlanıldı.

teknik destek

İşte o bilgilerden bir tanesi de Samsung firmasının 2018 yılında piyasaya süreceği amiral gemisi Galaxy S9 hakkındadır. Galaxy S9 özellikleri için tahmini bilgilere daha yer vermiştik. İşte kulaklık detayları…

Galaxy S9 kulaklık girişi!

Galaxy S9 kulaklık girişi nasıl olacak?

Firma yeni amiral gemisi Galaxy S9 hakkında çalışmalara devam ederken internete sızan bilgiler bu yeni model hakkında bazı bilgilerin kafamızda netleşmesini sağladı. Daha öncede hakkında bilgiler sızan telefon modeli ile ilgili bu sefer sızan bilgi ise kulaklık girişi hakkındadır.

Gelen bilgilere  bakıldığında Galaxy S9 modelinde firma diğer rakiplerine göre inatla kulaklık girişi kullanmaya devam edecek gibi durmaktadır. Apple firması 2016 yılında çıkarmış olduğu iPhone 7 modeli ile telefon modellerinden kulaklık girişini kaldırdı. Kullanıcılardan gelen yoğun tepkilere rağmen Apple daha sonra çıkardığı telefonlarda da kulaklık girişine yer vermedi.

Apple firması tarafından geliştirilen Lightning ve Android tarafından USB Type-C üzerinden sağlanan kulaklık girişini tercih etmeyen nadir üreticilerden biride Samsung’dur. Son çıkardığı telefon modellerinin tanıtımında özellikle 3.5 mm kulaklık girişinin tanıtımını yaptı. Gelen bilgilere bakıldığında firma 3.5 mm kulaklık girişini Galaxy S9 modelinde de terk etmeyecek gibi görünüyor.

Diğer üreticilerin yavaş yavaş kaldırdığı bu özelliği firma Galaxy S9 modelinde kullanacak. Bu davranışıyla firma bir çok kullanıcının beğenisini kazanacak gibi duruyor. İlerleyen günlerde Galaxy S9 modeli ile ilgili bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours