Google Pixel 2 sorunları giderildi

Google firması son dönemde akıllı telefon sektöründe boy göstermeye başladı. Şirket bugüne kadar bazı modelleri ile bu sektörde yer aldı. Fakat firma istediği talebi göremeyince son telefon modeli Google Pixel 2 modelini piyasaya sürdü. Google firmasının geliştirdiği bu model ünlü akıllı telefon üreticisi LG tarafından üretildi. Fakat bu model ile ilgili bazı sorunlar telefon kullanıma sunulduktan sonra ortaya çıktı.

teknik destek

Google Pixel 2 sorunları

Google Pixel 2 sorunları giderildi

Google Pixel 2 modelinde yaşanan bu sorunları daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk. En önemli sorun ise bu telefonlar süpriz bir şekilde kutudan işletim sistemi yüklenmemiş halde çıktı. Tabiki bu durum kullanıcıları çok şaşırttı.  Bu sorun çözümünden sonra ise bu seferde telefon ile yazılım arasında problemler ortaya çıkmaya başladı. Bu problemler her geçen gün arttı. Firma bu sorunları çözmek için ve prestij modelinin bir nevi itibarını kurtarmak için çalışmalara başladı.

Bu çalışmalar sonucunda firma Google Pixel 2 modelinde yaşanan sorunların çözümü ve güvenlik açıklarını kapatmak için yeni bir güncelleme yayınladı.

Google firması tarafından yayınlanan bu son güncellemede son dönemde ortaya çıkan Krack güvenlik açığının kapatılması ve telefonda oluşan ses ve görüntü sorunlarının çözüldüğü firma tarafından açıklandı.

OLED ekranların genel sorunu olan ekran yanması sorunu Google Pixel 2 modelinde de ortaya çıktı. Bu sorunun  son yapılan güncelleme ile çözüldüğü yetkililerce açıklandı.

Ayrıca cihazda ortaya çıkan ince tıklama sesi çözülerek kullanıcılarda ekran tonlarını belirleme imkanı verildi. Bu tonlara normal, doygun ve artırılmış olarak üç farklı isim verilmiş.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours