Google cep telefonları

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden biri olan Google’ın telefonlarından bazıları ve aynı zamanda son çıkmış olan telefonlarından Pixel 2 ve Pixel 2 XL. Bu telefonların en iyi özelliklerinden biri de fotoğraf kalitesinin yüksek olması. İki telefonun da ön kamerası 8 megapiksel ve arka kamerası ise 12.2 megapiksel. Ekran boyutları ise Pixel 2 için 5, Pixel 2 XL için 6 inç olarak değişiyor. Google telefon modelleri…

teknik destek

Suya dayanıklı mı?

Google’ın ürettiği pixel telefonların kamera özelliğinden sonraki en büyük artısı da suya dayanıklı olmaları. Yapılan araştırmalara göre Pixel telefonların 1 metrelik suyun altında yarım saat boyunca dayanabileceği ortaya çıktı.

screenshot.1886912839

Şarj sorunu var mı?

Pixel telefonların bu kadar iyi özelliklerini sıraladıktan sonra kötü özelliğini de söyleyecek olursak ne yazık ki şarj sorunu olması. Google’ın bu Pixel telefonların ne yazık ki 20 derecenin altındaki yerlerde telefonun hızlı şarj olamadığı fark edildi. Bu özelliğiyle de kullanıcılar yarı yolda bıraktığı söylenebilir.

Telefonun genel özellikleri

Google telefonları: Pixel 2 ve Pixel 2XL telefonlarda 4 GB ram bulunuyor. Telefonun ağırlığı ise 143 gram olarak biliniyor. Fiyatları ise 2300 ve 3000 lira arasında değişiyor.

Kısacası Google’ın Pixel telefonları şarj sorunu haricinde kullanıcıları memnun etse de şarj sorunu alıcıları iki kere düşünmeye zorunlu kılıyor. Ancak yine de fiyat olarak ortalama bir fiyatı ve harika kamera özelliğine sahipken düşünülmeye değer.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours