Hi-Level TV müşteri hizmetleri teknik servis numarası

Hi-Level, A101 mağazalarından daha çok aşinayız. Arada birde olsa farklı satış yerlerinde karşımıza çıkabiliyor. Çoğunlukla fiyatı çok uygun olan televizyonları satışa sunulsa da servisi nasıl pek bilen yok. Bu yazımızda teknik servis iletişim numarası arayanlar için dikkat edilecek bir uyarı olacak. 0850 222 ile başlayan numaralardan bilgi alınabilir.

teknik destek

Hi-Level TV yetkili teknik servis telefon numarası için televizyon kitapçığında yazan anlaşmalı yerlerle görüşmeniz gerekiyor. Çağrı merkezi olarak vestel bulunuyor.

Google aramalarında çoğunlukla yetkili olmayan servislerle karşılaşılıyor. Bazılarında bu belirtilmiyor ve hatta bu şekilde davrananlar oluyor. Bizim önerimiz kutu içerisindeki kitapçık üzerinden iletişime geçiniz.

Hi-Level tv müşteri hizmetleri numarası

  • “850 2224123” Whatsapp destek hattı
  • 850 3935656 ek numarası
  • Mail olarak adres [email protected]

Buralardan iletişim ile başka numaralar varsa bilgi alabilirsiniz. Örnek bulunduğunuz il için servis bilgisi.

Kurulum ücret itirazı şikayeti

Çoğu ilk kurulum denilen ücret için şikayetci olmakta. Malum o ki bilindik çoğu markada bu işlem ücretsizdir. Yapılan pek bir şey yok. İlk kurulum ekranı, internet varsa bağlantı yapılıyor ve uydu kanal araması. Ama sıkıntı olan tarafı bu kurulum serviste yapılmazsa garanti dışı kalma durumu var.

Yukarıdaki durumdan dolayı şikayet edilmektedir. Zorunlu ücret alınmasından. Ücretler 70 – 80 ve 100 TL.

Pazar günü servis açık mı?

Genellikle açık olmayabiliyor. Yazıda verdiğimiz numaradan kurulumdan sonra çıkan sorunlar için her saat aranabilecek bir numaradır. 

Hi-Level teknik servis kimin sorumluluğunda?

Vestel olarak yazmaktadır. Eski modellerde ise Sunny olduğunu biliyoruz. Yani Vestel ile iletişime geçmeniz halinde daha sıhatli bir bilgi alacaksınız. Garanti süresi 2 yıl olduğunu da belirtelim.

Hi Level TV iletisim 2
Hi-Level TV müşteri hizmetleri teknik servis numarası
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours