Honor Play özellikleri ve GPU Turbo nedir

Honor Play modeli özellikleri ve GPU Turbo ne demek ne işe yarar? Huawei markasının, al markası olarak ülkemizde satışa başlayan Honor, yeni teknoloji ile donatılmış, adı GPU Turbo olan telefon modelini tanıttı. İşte o modelin bazı özellikleri aşağıda verildiği gibidir.

teknik destek

GPU Turbo nedir?

Çin markası, geçen hafta tanıttığı honor play telefonu ile yüksek kalite grafik ve aşırı derece güç tasarrufunu garantiliyor. Diğer telefonlara oranla grafik oranını neredeyse %60 artırıp, pil tasarrufunu ise %30 azalacağını öne sürdüğü telefon, Hdr benzeri bir görselleştirme yapıyor. Bu sayede Hdr özelliği olmayan oyunlarda HD kalitesi kullanılmaya devam ediyor. Mobil oyun tutkunlarının ilgisini çekecek bir model olduğu düşünülüyor. Fiyatı uygun ve şık çentikli bir tasarıma sahip olan telefon fark yaratacak özelliklere sahip

screenshot.1886912877

Honor Play özellikleri neler?

Honor markasının Turbo teknolojisi ile üretilen ilk telefon olma özelliğine sahiptir. Kirin 970 işlemci özelliğine sahip telefon 64 GB dahili depolama ve 4/6 GB RAM’e sahip. Modelin bir diğer dikkat çeken özelliğinin ise 6.3 inç büyüklüğündeki çeltikli ekran.

Kamera özellikleri ise arka tarafta 16 Mp ve 2 Mp’lik çift kamera, ön tarafta ise 16 Mp’lik kamerası olan cihazın, 3750 mAh bataryası var ve telefonda Android 8.1 Oreo işletim sistemi yer alıyor.

Metal bir kasası olan model 3 farklı renge sahip, zevke göre siyah, mavi ve mor tercih edilebilir. Ayrıca modelin Honor Play Cool adı altında yayınladığı kırmızı ve siyah modellerini bulmakta mümkün. Fiyatı ise 4 GB RAM için 312 Dolar.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours